Топ теми

Непрекъсната колона от коли от разклона за Банско при Симитли, 2 км задръстване при тунела край Железница

Непрекъсната колона от автомобили се образува от разклона за Банско при Симитли, съобщи „Фокус”. 

Два километра пък е опашката от автомобили на тунела „Железница”. Задръстването в района се образува в следствие на множеството ТИР-ове но и от автомобили.

В центъра на с. Струмяни е разположен патрулен автомобил с благоевградска регистрация 0669. Два километра е опашката от автомобили на тунела „Железница. Задръстването в района се образува в следствие на множеството ТИР-ове но и от автомобили. Непрекъсната колона от автомобили се образува и от разклона за Банско при Симитли. Полицейски патрул с благоевградска регистрация 5702 е разположен на пътя, на който се събира трафикът, идващ от Банско – Гоце Делчев и Кулата – Симитли, Патрул с благоевградска регистрация 8890 има на изхода на Благоевград в посока АМ „Струма. Голямо задръстване се е образувало в района на този пътен участък. На изхода на областния център преди кръговото има още един патрул с благоевградска регистрация 9068. Припомняме, че полицейски патрули следят за спазването на 40 километровото ограничение в град Кресна, поради зачестилите пътно- транспортни произшествия. На ГКПП „Кулата – Промахон“ работят всички гишета, движението се осъществя нормално. Автомобили с румънска и българска регистрация влизат в страната, а гръцки, които са прекарали празниците в България, я напускат. Много ТИР-ове бързат да преминат граничните пунктове, преди да влезе в сила забраната за движение на товарни автомобили над 12 тона от 14.00 до 20.00 часа. На територията на областта, част от местата и точките за контрол на ГП Е-79 са: пътен възел Симитли – на км 376+500; пътен възел Брежанска детелина – км 380+600; в района на Кресненското дефиле на км 383+600; Струмяни – км 404+400; Сандански 422+600. Стационарната камера в района Монца не работи. Пътните настилки навсякъде в са мокри от продължаващите валежи от дъжд и сняг. От Областно пътно управление – Благоевград съобщиха, че навсякъде настилките са почистени и опесъчени. В Областния център общо 9 машини са ангажирани с поддръжката на основните улици и булеварди при продължаващите валежи от сняг. Движението на автомобили на пътя след Рилския манастир се осъществява само в едната лента поради пропадане на част от дясната лента и банкета.

Това обявиха от Областно пътно управление в Кюстендил.

В участъка скоростта на МПС е ограничена до 30 км/ч. Проблемната отсечка е сигнализирана с необходимите пътни знаци.

Според информацията на ОПУ, движението е затруднено на още няколко места в Кюстендилска област.

В района на селата Ваксево – Църварица има активизирало се свлачище.

Движението е сигнализирано с ограничителна лента и пътни знаци.

На път III-623 Мламолово – Бобов дол – Жедна движението се осъществява само в дясната лента, заради откъсване на банкета вследствие на обилните дъждове.

Километрично задръстване се е образувало и на входа на столицата преди караулката при Владая. Придвижването в района се осъществява със скорост около 35 км/ч. Влизането в София отнема около 15 минути.

loading...


                                                                                                                                

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *