ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ

ОВЕН
Започвате напрегнато седмицата, а при някои от вас професионалната ситуация е доста неясна. Ако можете, изолирайте се от общата суматоха. Може би ще имате професионални неприятности, ако се отнесете пренебрежително към работата си.

ТЕЛЕЦ
Засилено е чувството ви за малоценност днес и повечето от вас ще бъдат необщителни. Няма причини да се притеснявате за професионалната си стабилност, тя е факт, и то неоспорим. Някои от вас ще имат леки вътрешни сътресения, но знайте, че това е отдавна започнал процес.

БЛИЗНАЦИ
Много работа ви предстои в понеделник и някои от вас ще се учудят не без основание. Но денят ви е пълен и едва ли ще обърнете внимание на по-голямото натоварване. Понеделник е много добър ден за безработните между вас. Имате добри възможности да започнете работа.

РАК
Промяната в ситуацията около вас е динамична в понеделник. Някои от вас ще трябва да понесат критика в службата от шефовете си или от приятели, докато други ще бъдат обгърнати с внимание и признание. Неприятности могат да последват при уреждане на административни въпроси.

ЛЪВ
Две са енергиите, които ви владеят сега – тази за работа и тази за любов. Служебните ви неприятности са свързани с някакви промени, които някои от вас ще преживеят дори драматично, но това не означава загуба в някаква степен. Може би ви предоставя нови печеливши възможности.

ДЕВА
От вас зависи решаването на два служебни проблема, възможно е да ви обвинят в безотговорност. На тази основа днес ще забележите промененото отношение на тези хора към вас. В бизнеса споменатата ситуация най-често се детерминира, като носи загуба на доверие от партньорите.

ВЕЗНИ
Спокойствието надделява у вас и нищо не може да ви смути сега. По-драстична ще бъде радостната обстановка днес и трябва да се пазите най-много от възникване на авария. Внимавайте вие да не сте причината или да не ви набедят напразно. Не рискувайте на тъмно.

СКОРПИОН
В работата ще имате успешен и спокоен ден, който с нищо не свидетелства за неприятностите, които ще имате извън службата при досег с администрации и на срещи. Трябва да бъдете на всяка цена внимателни днес, защото сте склонни към агресия и импулсивни действия.

СТРЕЛЕЦ
Невнимателни, нетърпеливи и прибързващи, Стрелците могат да си навлекат големи неприятности в службата от жена. Сега е неоправдана и склонността ви към риск, което също може да ви докара неприятности. В понеделник трудно управлявате финанси и харчите безразсъдно. Парите ще ви трябват за по-големи покупки или разплащане с хора, които са ви свършили някаква работа.

КОЗИРОГ
Малко неприятен е понеделник и повишената нервност ще ви съпровожда през деня. Не е изключено да демонстрирате грубост към околните, което едва ли ще бъде във ваша полза. Сега имате добри възможности за контакти и делови ангажименти. Наблюдава се някакво безпокойство у някои от вас, свързано с парични въпроси.
ВОДОЛЕЙ
Деловият понеделник се определя като ден на контакти за Водолеите. Повечето от тях са с жени от административната или интелектуалната сфера. Често такива контакти могат да се окажат много полезни за вас и с положително въздействие върху служебните ви отношения. Не се конфронтирайте с колега, той ще остане доста разочарован от вас от грубото ви отношение.

РИБИ
Вашата енергийна мощ продължава да расте и успоредно с това и възможностите ви за разрастване на лична и професионална реализация. Съществуват и някои смущаващи фактори като нетърпение, избухливост и почти безразсъден стремеж към самоинициатива. Това са бомби със закъснител. Не действайте на своя глава по въпроси, за които ви е необходима чужда помощ от човек, който е запознат по-добре.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *