Професор и ресторантьор развързаха кесии за футболистите на общинския „Вихрен“, един от шефовете гори

Професор Васил Жечев и ресторантьорът Илия Пасков развързаха кесии и изчистиха в навечерието на Нова година дължимите суми към футболистите на „Вихрен“. Разплащането беше съпроводено с богата вечеря, отново покрита с лични средства от двамата благодетели. Ректорът на Колежа по туризъм е председател на Управителния съвет на общинския клуб, сподвижникът му открай време е сред щедрите спомоществователи на футбола в курортния град.

Очакванията местният парламент да вземе пример от общинарите в съседен Петрич, които гласуваха предколедно 37 000 лв. за погасяване на заплатите и премиите в „Беласица“, останаха глас в пустиня и гладиаторите бяха на косъм да посрещнат празниците с празни джобове, въпреки че заработиха до стотинка парите си със силното представяне през есенния полусезон в Югозападната „В“ група.

„Вихрен“ се събира за първа тренировка за 2016 г. на 12 януари. По неофициално потвърдена информация се предвижда една рокада по високите етажи на клубната йерархия. Промяната не засяга наставника Стойко Найденов и спортния директор Ангел Соколов. Засега Даниел Пехливанов е единственият футболист, за когото се знае, че си реди трансфер в друг отбор, уточниха от клубната управа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *