Президентът Р. Плевнелиев посрещна Нова година в къщата си в Баня, Кубрат Пулев и Андреа избраха Банско

Президентът Росен Плевнелиев заедно със семейството си посрещнаха Нова година в луксозната си къща в разложкото село Баня. Спокойствието на държавния глава се пазеше зорко и освен охраната на НСО за осигуряване безопасността на президентското семейство бяха мобилизирани и служители на РУП – Разлог.

Росен Плевнелиев  не беше отсядал във вилата си доста отдавна. Миналата година той пристигна още за Коледа и с кратко прекъсване на почивката си заради приветственото новогодишно слово, за което се прибра в София, остана в курортното село до последния почивен ден на януари. По време на престоя си президентът не пропусна възможността да се отдаде и на любимия си спорт – ските, по който са запалени и двамата му синове Асен и Павел, които също са добри скиори.

Не е ясно дали Росен Плевнелиев е произнесъл тазгодишното си приветствено слово от вилата си в Баня, или както миналата година е пътувал за София.

Най-добрият ни български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев е прекарал коледно-новогодишните празници в Банско заедно с любимата си Андреа. Техни снимки и видеоклип на скиорските умения на боксьора плъзнаха вчера в социалната мрежа, а в края на клипа боксьорът вдигна ръце и каза: „Уникална природа… Пирин планина. Любимата ми туристическа дестинация си остава България! Ценете я! Бъдете горди!”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *