Изпълнителният директор П. Маникатов хвърли оставка във „Вихрен“, К. Динев се завръща

Анонсираните промени в клубната управа на „Вихрен“ засягат поста на изпълнителния директор. Досегашният титуляр Панталей Маникатов е депозирал оставката си пред УС на гладиаторите и се очаква тя да бъде приета на една от следващите сбирки на управителното тяло. „Подадох молба за напускане с мотивите, че се увеличават ангажиментите ми, свързани с преподавателската работа в Спортното училище в града.

Идва моментът, в който няма да успявам да ги съчетавам, и затова реших, че ще е по-полезно за клуба да назначи човек, който ще е отдаден на 100 процента на клубните дела“, обясни решението за разлъката П. Маникатов. Младият специалист, който прекара новогодишните празници в Германия с любимата си Богомила Попова, уточни, че продължава да работи със старшата възраст в ДЮШ на „Вихрен“, чиято формация се представи на ниво през пролетния полусезон и финишира на 2-о място в зона „София“, на точка след лидера „Септември“ /Сф/ и с отлични шансове да атакува първата позиция през пролетта.

В същото време от спортно-техническия щаб заявиха, че няма да изневерят на традицията и ще стартират подготовката си във вторник, а не в предпочитаните понеделник или четвъртък от останалите родни клубове. Първата сбирка е насрочена за 12 януари от 15,00 ч. на градския стадион. Вече са ясни и датите за три от контролите, които подопечните на Стойко Найденов ще изиграят. На 23 януари санданчани срещат „Септември“ /Сим/, на 27 януари съперник ще бъде „Пирин“ /ГД/, а на 03 февруари е двубоят с „Банско“. Всички спаринги ще се играят при домашни условия, вероятно на изкуствения терен.

Въпреки че благодарение на членовете на УС проф. Васил Жечев и Илия Пасков финансовите задължения към футболистите бяха погасени, несигурността в тази посока остава. Случайно или не, настоятелни слухове връщат Коко Динев начело на местния футбол.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *