Нови разкрития за пловдивска драма! Вижте последните думи на ревнивеца Сапунджиев

„Знае ли човек къде започва мярката на силния и завършекът на слабия ??? Земната милост и кръвната дан нямат предели ….. Затова са и вечни сред хората – грешни и не толкова грешни !!!“ Това е един от последните постове, написани от 35-годишния Благой Сапунджиев –  мъжът, който вероятно е разстрелял съпругата си и 5-годишната им дъщеричка, пише TNS.bg. 

Трагедията се разигра тази нощ в Кючук Париж. Днес сутринта разтревожената майка на Благой е пристигнала в кооперацията, в която са живеели и заедно с кума на семейството са намерили труповете на тримата.  

Благой Сапунджиев работи като шофьор на камион. Жена му- Йорданка Сапунджиева /29г/  пък е била счетоводител в мосопреработвателно предприятие. Младата жена е завършила Търговската гимназия, а след това висше образование в Свищовския университет.  Близките й я определят като изключително лъчезарна жена и прекрасна майка, напълно отдадена на детето си. 5-годишната Петя била чаровно, отворено и много интелигентно дете. „Ангелчето Петя“ – така близките наричали малката красавица. 

За последно съседите видели снощи  около 17 часа Йорданка, когато тя се прибрала в къщи. Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Според съседи Сапунджиеви били щастливо семейство, но техни познати коментират че мъжът е бил изключително ревнив.  

ПРОКУРАТУРАТА: 

Във връзка със смъртта на семейството, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК. 

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.         Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въжето, с което кумът на Сапунджиеви се е спуснал до жилището им на втория етаж в кооперацията!

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *