Станчинарите от петричкия квартал „Поляните“ се увековечиха на календар за 2016 г., на 9 януари опъват трапези за банкет

Станчинарите от петричкия квартал „Поляните“ се увековечиха на обща снимка за календар. След няколко дни календарът ще бъде готов и всички, живеещи в квартал „Поляните“, ще могат да си го купят. Това ще бъде моралната подкрепа на хората към групата.
За първи път от няколко години станчинарската група от квартал „Поляните“ в южния град не бе класирана в призовата тройка на игрите на 1 януари в града. Въпреки това те изразиха задоволството си от моралната подкрепа в социалната мрежа от хората не само от квартала. За тях било по-важно именно тяхното мнение, а не на журито.
Тази година нямаше и заряда на борба между групите за призово място, защото нямаше паричен стимул от общината. Въпреки това от станчинарската група от квартал „Поляните“ вчера обявиха, че са събрали пари за един хубав банкет, който ще бъде на 9-и януари в заведение край Петрич, като децата, които участваха в групата, ще бъдат извозени безплатно с автобус, нает от ръководителите на групата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *