Хороскоп на парите предсказва ще имате ли финансови успехи през 2016 г! Звездите съветват Скорпиона да внимава…

Покровителката на 2016-а, Червената маймуна, е непредсказуема и ексцентрична, но и необичайно прозорлива и умна. Обаче обича да си прави шеги и може да превърне в глупак когото си поиска.

Но това далеч не значи, че през новата година може спокойно да измамите партньорите си, да плетете интриги и да играете двойна игра. Знайте, че Маймуната презира хитреците и мошениците и всякак се стреми да им отмъсти. Разбира се, тя не одобрява и прекалената стриктност в делата и мислите, равнодушието и нежеланието да се рискува.

Самата Червена маймуна е ловка и хазартна, лесно поема рискове и за всичко има собствено мнение. Затова ако някой притежава гореизброените качества, тя ще му помогне да привлича парите през 2016 година.

Както винаги има едно „Но”. Рискът трябва да е оправдан и подкрепен от интуицията. А онези, които не свикнали да се вслушват във вътрешния си глас, ще се наложи да се научат и да развият тази си способност, за да заслужат благосклонността на покровителката на годината и да преуспеят във финансово отношение.

Да не забравяме, че Маймуната има голям интелект и широк кръгозор, склонност към анализ и прекрасна памет. Тя винаги е в епицентъра на събитията, интересува се от новините и  забелязва най-интересното.  Тези качества й помагат да решава сама и най-сложните проблеми, без да иска чужда помощ.

Затова ако мечтаете за добра кариера и искате да привлечете парите през 2016-а, тренирайте паметта си и отделете време да се образовате допълнително. Зорката Червена Маймуна непременно ще оцени усилията ви и ще ви помогне.  Финансовият хороскоп казва, че лозунгът „Мълчанието е злато” през тази година няма да ви даде тласък да се придвижите нагоре по служебната стълбица. 

Символът на 2016-а умее прекрасно да се разбира с хората, дори ако те не изпитват и най-малка симпатия към нея. Тя изслушва събеседника си, анализира недостатъците му и силните му страни, схваща в коя област е абсолютен невежа и извлича нужната й информация. Копирайте тези нейни полезни качества и ще имате успех във финансовите дела.

Понякога, обаче Червената маймуна се превръща в мечтателна натура. При това е убедена, че бленуванията й непременно ще се сбъднат, просто трябва малко да се постарае. И това действително се случва! Затова през 2016-а не се притеснявайте да мечтаете, например, че скоро ще станете голям началник или ще  измислите проект, който ще привлече големи пари.

А ето и какво вещаят звездите за отделните зодии:

ОВЕН

Финансовият хороскоп за тази година е напълно оптимистичен.  В първите месеци от 2016 е възможно в парите да има временна задръжка, но положението бързо ще се промени. А през октомври бизнес-делата му ще достигнат върхове, за които дори не е мечтал. Ако през май имате някакви тревоги, то през декември всичко ще се уреди максимално добре.

ТЕЛЕЦ

Във финансовата сфера, както впрочем и в другите области на живота, всичко се движи по план. Най-благоприятното време е през двата летни месеца – юни и август. През ноември е възможно да употребите допълнителни усилия, за да заработите колкото ви се иска, но пък резултатът ще е по-добър от очакваното.

БЛИЗНАЦИ

Най-добрите месеци за вашите финанси са юни, юли и октомври. През септември ще ви се предостави възможност да направите сериозни капиталовложения, при това в такива мащаби, че да си осигурите бъдещето за цял живот.  Тази перспектива е отлична, но ще се наложи внимателно да обмислите детайлите преди да вземете решение.

РАК

Финансовият хороскоп за 2016-а от една страна ви прави няколко ценни подаръка, от друга – ще подложи самообладанието ви на изпитание. За вашето благосъстояние най-добрите месеци ще се окажат март и юли, но се постарайте да проявите бдителност в последните дни на май. Не позволявайте на емоциите да победят здравия смисъл.

ЛЪВ

Що се отнася до финансите, то тази година обещава да бъде за вас една от най-успешните. Най-вече ще се зарадвате на пари през август и септември.  Наближавайки зимата,  обаче, късметът ви може да започне да проявява капризи: въоръжете се с калкулатор и опишете всичките си приходи и разходи. Разумната стратегия ще ви помогне да обезпечите и следващата 2017-а година.

ДЕВА

Финансовата ви звездна карта за Годината на Червената маймуна се определя от събития от близкото минало. В предхождащите месеци щедрият Юпитер беше във вашия знак на зодиака, и напускайки го има намерение да ви остави всичко необходимо за вашето материално благополучие. С други думи – за плановете в паричните си дела няма смисъл да се безпокоите за нищо!

ВЕЗНИ

Икономическото ви състояние изглежда пределно стабилно в първите месеци на 2016 година, но делата ви ще влязат в лек застой в разгара на пролетта – април и май. Не се поддавайте на паника и не спирайте новите си проекти от страх, че няма да имате достатъчно средства, за да ги развиете и завършите. С приходите от юни и юли ситуацията ще се подобри, а с навлизането на Юпитер във вашия знак през септември всичко ще е блестящо.

СКОРПИОН

Внимавайте с парите, съветват звездите. Това ще е особено актуално през летните месеци. През октомври и ноември ще изпитате облекчение от принудата да балансирате с финансите си. Това ще ви помогне да стабилизирате доходите си, но в края на годината може да ви връхлетят неочаквани изненади, затова бъдете разумни и се постарайте да запазите характерната си бдителност.

СТРЕЛЕЦ

Успехът ви в кариерата през тази година ще добие и реално финансово изражение. Очевидно старанията ви няма да останат напразни, нито незабелязани. А ако сте готови да поемете риск, паричните операции през март и юни ще ви донесат чудесни приходи.  Перспективен месец е и ноември. За следващите новогодишни празници със сигурност ще можете да си позволите много повече, отколкото съдържа вашия списък с мечтани неща.

КОЗИРОГ

Вашето финансово положение обещава възможно най-голяма стабилност и сигурност в най-близко време – първите седмици на януари. Втори толкова благодатен период може да очаквате в средата на лятото – през юли.  На другата плоскост, през декември,  икономическото ви състояние ще напомня игра на рулетка. Внимавайте какво и как залагате, за да не изгубите всичко.

ВОДОЛЕЙ

Вие обичате чудесата, а 2016-а ще се постарае да ви учудва максимално чрез тях, вкл. и  във финансовата област. В материален план делата ви ще вървят прекрасно, особено ако отчетете обстоятелството, че пари ще започне да ви носи не вашата основна работа, ами най-неочаквани и въодушевяващи ви проекти.  Отдайте се на удоволствието от работата, но бъдете внимателни през май и август. Проявете бдителност.

РИБИ

През 2016 година величественият Сатурн има намерение да провери силата на вашите делови качества, а също така и на способността ви да отстоявате собствените си интереси и положението си в обществото. Ще ви се наложи да се потрудите доста, но възнаграждението хич няма да ви разочарова. Във финансов план най-успешни за вас са март, април и септември

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *