Дупничани, гастарбайтери в Италия, вдигнаха наздравици за Нова година в ресторанта на съгражданина си Б. Паризов в Милано

Дупничани, гастарбайтери в Италия, си заформиха луд купон в новогодишната нощ по български в заведението на съгражданина си Борис Паризов, собственик на хранителен магазин, кафене и ресторант в Милано. Срещу 100 лв. куверт той зареди за сънародниците си масите с шопска салата, пържоли и още куп вкусотии от България.

„Цяла нощ в заведението звучеше българска музика, виха се хора и ръченици. Почувствахме се като в България”, разказаха дупничани, присъствали в ресторанта. Не липсваха и фойерверки, които повдигнаха градуса на настроението. Някои с умиление си спомняха за новогодишните нощи в България.

Борис Паризов и съпругата му Мариана инвестират парите, изкарани в Италия, в България. Както „Струма“ писа, те изграждат вилно селище в землището на село Ресилово, в близост до Ресиловския манастир. Намерението им е да привлекат богати италианци, които да идват на почивка тук.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *