Братът на Димитър Бербатов напусна семейния апартамент

Братът на Димитър Бербатов Асен вече не живее в семейния си апартамент в Благоевград, където са съпругата му Мими и синът му Асен, твърди най-горещата клюка в града.
Бербатов младши пребивавал основно в Гърция, където брат му Димитър е футболист. Асен не живеел при Митко, но двамата често се виждали.
Две са основните причини Асен да се пресели на юг, твърди, близък до звездното семейство, пише България днес.
Едната е, че все още не са затихнали съдебните скандали около него. Асен е осъден условно за притежание на наркотици и шофиране без книжка.
Усилено се говори, че братът на Бербатов може да влезе в затвора с ефективна присъда. Това може да се случи, въпреки че той има споразумение с държавното обвинение. Асен Бербатов се призна за виновен както за дрогата, така и за шофирането без книжка. Получи условна присъда от година и два месеца за двете провинения.
Проблемът е, че според главния прокурор Сотир Цацаров, в момента, когато се е договорил с прокуратурата, Асен вече е бил с отнета книжка. Обвинител щ1 поиска поиска от Върховния касационен съд (ВКС) да възобнови делото на благоевградчанина.
На Асен Бербатов, разбира се, никак не му се влиза в пандиза. Семейният съвет е преценил, че е по-добре той да стои далеч от компанията си в Благоевград.
Всички били категорични, че аверите му влияят зле и това е втората причина Асен да напусне града. За пореден път Димитър се съгласил да протегне ръка на брат си.
Той се е ангажирал да запознае Асен с влиятелни хора в Гърция, които да му помогнат да започне свои бизнес. За пореден път неговият по-малък брат е обещал да сложи край на глупостите и да заживее като възрастен мъж.
Асен Бербатов вече се пробва в бизнеса, но неуспешно. Отново с финансовата подкрепа на Митко, той държеше магазин за дрехи в кооперацията, където има и апартамент. Проблемът беше, че бутикът отваряше от дъжд на вятър и логично фалира. Съседи разказват, че Асен прекарвал доста повече време в близкия пункт на „Еврофутбол“, а не в собствения си магазин.
Местните зевзеци се шегуват, че от години основното задължение на брата на Бербатов било да разхожда кучето в парка. За финансите разчитал на щедра издръжка от страна на Димитър. На няколко пъти Митко казвал, че повече няма да помага на брат си, но не след дълго омеквал и променял решението си.
Треньори на Асен Бербатов признават, че в момента, в който станало ясно, че Димитър ще направи големи пари от футбола, малкият му брат станал крайно небрежен към спортната си кариера.
„Имаше футболни качества, но така и не ги разви“, признава един от специалистите, работили с Асен Бербатов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *