Топ теми

ПЪЛЕН ОБРАТ В РАЗСЛЕДВАНЕТО! Килър затрил семейството на Благой?

Прокурорите най-вероятно ще започнат да разследват случая с тройното убийство на семейство Сапунджиеви в Пловдив под нов аспект.

Възможно е четвърти човек да е убил цялото семейство, пише “Всеки ден”, позовавайки се на информация от полицай, работещ по казуса.

До този момент се смята, че драмата е вследствие на ревност от страна на съпруга Благой, който застрелял жена си и детето си, а после се самоубил.

Официалната версия е, че Благой е застрелял първо детето, а после жена си, докато спали, а след това се е гръмнал сам. Никой от съседите обаче не е чул кавга преди това, нито пък е намерена предсмъртна бележка.

Въпреки че шефът на полицията в Пловдив Христо Разсолков по категоричен начин отрича да има възможност външен човек да е замесен, след разпитите на свидетелите нещата се врътнали на 180 градуса, след като никой от разпитаните не е определил Благой за избухлив тип. Напротив, всички казали, че той нямало как да извърши подобно нещо, защото обичал горещо жена си Йорданка и дъщеря си Петя.

Разследващите проверяват дали имотни спорове не са в основата на тройното убийство, както и съмненията, че Благой си е купил оръжието именно от страх, че някой може да заплаши живота на най-любимите му хора, твърди всекидневникът. Разследването се затруднява, защото до този момент никой не е дал каквато и да е информация, че бащата е бил уплашен, също така пред никого той не е споменавал да е в кавги за каквото и да е с други хора. В града се появи слухът, че фамилията е убита от приятел на Йорданка, с когото тя се била запознала по интернет малко преди това.

Когато обаче отношенията се задълбочили, тя го отрязала и се върнала при мъжа си. Познатите им обаче са категорични, че няма начин тя да изневери на съпруга си. Йорданка вярвала, че изневярата е грях и се кълняла, че е вярна на мъжа си въпреки особеностите в характера му и патологичната му ревност.

Въпреки това полицаите ровят всички контакти на дамата в последните три месеца, проверяват SMS-те в телефона й, личните й съобщения във фейсбук и имейла й. На разпит са привикани над 15 души, с които тя е имала контакти в последните седмици.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *