ПОЖЕЛАЙТЕ ГО И ЩЕ СЕ СБЪДНЕ! Направете заклинанието и небето ще се отвори, той ще стане ваш завинаги

Магията, дори и тази за любов, не е нещо с което трябва да се захващате на шега. Ако имате и най-малкото съмнение, че човека, на когото смятате да я приложите, не е Вашият избраник ЗАВИНАГИ, то затворете тази статия и се отдайте на размисли, дали въобще да пристъпите към действие. За магията мислете като за някакво мистично чудовище. Ние ще Ви предоставим начин, с който да го призовете, но няма да получите информация /поне не в тази статия/ какво да правите ако се отметнете от желанието си. Веднъж пуснато на свобода мистичното чудовище – любовна магия, може да изпълни Вашето желание ако умело и последователно го направлявате, или да се върне при вас объркано и ядосано, ако сте го събудили само за да си поиграете с някого.

Сега е последният момент, в който имате възможност да помислите и ако имате колебания да се откажете.

Продължаваме ли? Ако отговора Ви е НЕ – знаете изхода. Ако отговора Ви е ДА четете нататък.

Тази любовна магия е нещастно влюбени, тайно въздишащи или с други думи, за тези, които знаят кого точно искат и какви отношения биха желали да пламнат между тях.

Вземете чист лист хартия и червен химикал /червен молив или фулмастер също биха свършили работа/. Ако все пак нямате червен може да използвате и друг цвят, но знайте, че червеното стимулира и разпалва любовната магия като барут.

Намерете начин да се оттеглите на уединено място, където няма да Ви безпокоят поне половин час.

На листа ще трябва да нарисувате две фигури – Вашата и на човека, когото желаете да бъде привлечен към Вас. Започнете с другия човек, нарисувайте очертания на тялото му колкото можете, като не е важно колко добър художник сте, а е важно колко силно и ясно визуализирате образа му докато го рисувате. Направете някой детайли, които най-силно ви впечатляват в него очите, устните, косата, ръцете или каквото Вие прецените. Нарисувайте и собствената си фигура, като пак направите някой детайли, които смятате за характерни за Вашия образ.

Готово – фигурите са нарисувани! Не е необходимо да пишете имена или инициали, но ако това ви кара по-ясно да свържете образите с конкретните хора може и това да направите.

Сега нарисувайте две стрелки с противоположни посоки една под друга между двете фигури. Първата стрелка трябва да тръгва от Вашата фигура и да сочи към фигурата на избраника, а втората стрелка да е в обратната посока. Между двете стрелки се образува поленце, като ред от тетрадка с широки редове. Там напишете това чувство, което искате да се породи между вас – любов, обич, страст, привличане и т.н. Имате право само на едно. Можете да напишете много в опит да излъжете магията или, за да се подсигурите, че поне едно ще стане реалност, но така само ще предизвикате да получите от всичко нищожно малко и нито едно завършено и пълно като цяло. 

Това бе направата на магията за любов. Митичното чудовище е призовано! Но това не е края. Трябва всеки ден, до сбъдване на желанието да вадите листа и да гледате образите, колкото по-ясно си представяте желаното чувство и взаимоотношения между вас, толкова повече ускорявате приближаването на изпълнението.

Както повечето магии, така и магията за любов обича да поставя изпитания. До месец след като нарисувате фигурите на листа в живота Ви ще се случи така, че ще трябва да направите важен за Вас избор. Ще трябва доброволно да се лишите от нещо, което харесвате или обичате. Това е изпитание на Вашата решимост и стремеж към любимия/любимата. Ако не успеете да направите жертвата, която се иска от Вас шанса да се изпълни желанието Ви намалява драстично, но все пак все още има шанс да се сбъдне.

Ако обаче стане така, че човека, към когото сте насочили тази магия за любов бъде привлечен към Вас и започне да изпитва дълбоки и искрени чувства, а вие го отхвърлите или нараните само, за да си поиграете с него сме длъжни да Ви предупредим, че Ви очаква сериозно и неприятно наказание. Магия за любов не се прави с цел отмъщение или други низки подбуди.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *