Министър Кралев се изръси за Виктория Петрова, хвърли по нея повече от 10 000 евро

Приказна новогодишна ваканция устрои на Виктория Петрова спортния министър Красен Кралев. 

Държавникът заведе водещата на новините по Би Ти Ви на 3-дневна почивка във Венеция и в последния ден на 2015-а публикува снимка в профила си във Фейсбук от романтичната им разходка с гондола. Спортният министър Виктория  се настанили в апартамент в 5-звездния хотел „Баглиони”, където нощувката надхвърля 1000 евро, пише „Уикенд”. 

Хотелът е любима дестинация за разглезени милионери от цял свят. Подобен лукс е по джоба на Кралев, който е милионер от бизнес отпреди влизането си във властта. Отделен е въпроса доколко уместно е да се афишира, когато се занимава с политика. 
Въодушевената от новогодишната си почивка новинарка разкрила пред свои колежки от Би Ти Ви, че апартаментът й бил с изглед към венецианския канал и към световноизвестния площад Сан Марко. Виктория получила и стилен подарък от любимия си – украшение от „Диор” за няколко десетки хиляди евро, както и серенада от специално наети музиканти, съобщава hotarena.
През последните месеци връзката между Виктория Петрова и Красен Кралев на няколко пъти бе подложена на изпитание след достигнали до журналистката слухове, че министъра й изневерява с други жени. Двамата даже бяха разделени за известно време, преди да се съберат отново през есента. Въпреки това новинарката все още не е приела предложението на Красен Кралев да живее под един покрив с него. По всяка вероятност това ще се случи тази година, тъй като министърът обзавежда ново жилище в столичния квартал „Изток”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *