Най-младата баба сред актрисите в ДТ „Н. Коканова“ В. Сумева почерпи с баница, бонбони и айрян на първата репетиция на „Големанов“ на Бабинден, Стоянка Мутафова с роля в постановката

На Бабинден с много бодро настроение и вдъхновение талантливите и обичани актьори от ДТ „Невена Коканова“ – Дупница започнаха репетициите на най-новата постановка „Големанов“ по Ст. Л. Костов. Чаровната актриса Василка Сумева, като най-млада баба на две прекрасни внучета Виктор и Мария, почерпи колегите си с вкусна баница, шоколадови бонбони и невероятен айрян.
„Започваме „Големанов“ по Ст. Л. Костов. В спектакъла ще участва целият състав на ДТ „Невена Коканова“ – Дупница, ще имаме и гости. Най-важният гост ще бъде Стоянка Мутафова, която ще изиграе баба Гицка. Образа на Големанов ще пресъздаде Ивайло Калоянчев. Имаме един вариант на пиесата, който е писан специално за Георги Калоянчев от Стефан Цанев. Репетициите започват от днес, а премиерата ще бъде в средата на месец април 2016 година“, сподели на пресконференция директорът на ДТ „Невена Коканова“, големият актьор Славчо Пеев. След премиерата в Дупница предстои и представление в столицата в памет на Георги Калоянчев и Нейчо Попов.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *