Тризначките напуснаха ГЕРБ: Взеха ни колата, апартаментите, всички мълчат

Легендарните благоевградски тризначки Вяра, Надежда и Любов Станчеви вчера напуснаха партия ГЕРБ. Това стана в 14.15 часа, когато на стената на общия им профил във Фейсбук бе качено съобщението: „От днес, официално не сме членки на ПП ГЕРБ!!!“

Малко по-късно атрактивните блондинки обявиха и причините да вземат това драстично политическо решение, които звучат така: „3 месеца СДС ЛИХВАР НИ ВЗЕХА АВТОМОБИЛА СПОДЕЛИХМЕ НА ГЕРБ ТЕ МЪЛЧАТ СЕЕДНО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ДРУГОТО Е ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ПОЖИЗНЕНОСТА ЗА ДВЕТЕ ПАНЕЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД“.

Незапознат с проблемите на тризначките трудно би успял да разбере от това писание нещо друго, освен че някой им е взел колата и пожизненото право да живеят в панелки. Всъщност лошите са двама – Венци Шалявски, който миналата година запорира БМВ-то на Надежда заради дълг към него от 2650 лв., и община Благоевград, която упорито продължава да им търси наем за двете общински жилища в кв. „Еленово“, които преди много години са дадени на майка им „пожизнено“, но без за това да има какъвто и да е документ.

Всъщност топвраговете на тризначките са съдиите – като се започне от районните в Благоевград и се стигне до колегите им в САС. Според последния им антисъдебен пост „Как е възможно като се обаждаш на Софийски Апелативен Съд! Да те обиждат и ругаят и да ти кажат как ще спечелите дело ма…. Потресена съм какъв изкуствен интелект,работи за Държавата. ПОМОЩ ПО-ПОЛОВ ПЪТ СА ТАМ“.

В ГЕРБ – Благоевград вчера приеха учудващо хладнокръвно новината, че партията им започва да се разпада, след като Вяра, Надежда и Любов вече не са техни членове.

Със сигурност миналата година трите попълваха молби за прием и станаха наши членове, но няма отразено по документите ни да са си плащали членския внос, съобщиха от пресцентъра на партията в областния център.

Не е ясно и на кого точно от ГЕРБ са се жалили тризначките от Шалявски и община Благоевград, но със сигурност са избрали някакво по-ниско партийно ниво, защото въпреки поста им, до вчера албумите им преливаха от техни снимки, на които са ту с Бойко Борисов, ту с Цветан Цветанов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *