БГ килъри гръмнали Веселин Стоименов, гушнали 100 000 лв.

Българи участвали в убийството на бизнесмена Веселин Стоименов- Весо Дебелия. Това разкриват топкриминалисти пред „Телеграф“.

„Когато някой дава мокра поръчка за сериозен играч, винаги се гледа дали има или няма охрана. Ако е подсигурен, се наемат чужденци. Ако мишената ходи спокойно, както е ходел и Весо Дебелия, обикновено се взимат нашенци“, коментират ченгетата.

Трима професионални убийци са гръмнали със 7 куршума наследника на империята ВИС-2 и сочен за физически ликвидатор Веселин Стоименов.

Смятаният за един от най-приближените на убития през 2005 г. силов бос Георги Илиев бе разстрелян към 20,30 часа в четвъртък във входа на блок 19 на столичния баровски комплекс „Макси“.

„Оперативните данни ни подсказват, че килърите са българи. Те са изпълнили поръчката срещу сумата от порядъка на 100 000 лева“. Това коментират високопоставени източници от МВР. Основната версия на криминалистите е, че Весо Дебелия е бил ликвидиран заради далавери в строителството, в които се е замесил преди по-малко от година.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *