Ето лобното място на модния бос

Продължава огледът на мястото, където бе намерено безжизненото тяло на собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов.

По неофициална информация бизнесменът е бил ликвидиран с няколко изстрела. Два от куршумите са се забили в главата на бизнесмена, останалите са попаднали в тялото.
Според неофициални източници обаче Антов е бил разстрелян като килърите са го причакали в горичката на Бистрица, недалеч от дома му.

63-годишният мъж излязъл да разходи кучето си, но когато домашният любимец се върнал сам вкъщи, семейството на Антов се притеснило и се обадило в полицията. След това започнало издирването на бизнесмена, а към полунощ е било открито мъртвото му тяло.Убитият Александър Антов живеел във вилната зона на Бистрица, разказаха негови съседи.

Нанесъл се там със семейството си преди повече от 15 години. Домът му е от най-луксозните в квартала. Има собствена бариера и охрана, съобщава „24 часа“. Самият Антов не общувал със съседите си, които рядко го виждали. Винаги, обаче, ги поздравявал сърдечно и се спирал, за да поговорят, когато все пак се засичали, разказват те.Тялото на Антов бе намерено тази сутрин в гората над Бистрица. Мястото е недалеч от дома на бизнесмена.

Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване.

Припомняме, че това е втори разтрел в рамките на седмица. На 7 януари около 20 часа бе разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. Хладнокръвното убийство стана във входа на блок 19 в луксозния жилищен комплекс „Макси“. Все още няма задържани, като от СДВР уточняват, че се работи активно по издирването и задържането на извършителите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *