Защо мъжете обичат секса отзад?

Забрана

Хайде да си признаем, поне пред самите себе си, че забраненият плод наистина е по-сладък. Да оставим аналният секс на страна. Спомни си дори за сладкото след шест вечерта – сякаш бонбончето е по-вкусно. Затова и колкото повече жени смятат аналния секс за тема табу и не дават зелена светлина на мъжете си, толкова повече мъже ще искат да разберат какво толкова особено има в него.

Доминиране

Човешката природа е устроена така, че в мъжете е заложено доминирането, а в жените – подчинението. В съвременния свят, естествено, не стоят така нещата и понякога в социалните сфери всичко е наопаки. Но не е толкова лесно да накараш психиката да се промени, като се е изграждала милиони години. Мъжете и жените ще усещат удоволствие само когато заемат присъщите си роли. Аналният секс е ярък пример за това. Той дава усещането за мъжко доминиране и подчинение от страна на жената. Анонимните анкети сочат, че точно тези усещания правят този вид секс толкова желан от двата пола.

Ярки усещания

Не бива да забравяш, че мускулите на ануса в повечето случаи са доста по-силни от тези на влагалището. Което позволява по-плътно да бъде обхванат членът на партньора и съответно – да се засилят усещанията. Между другото, има начин да направиш усещанията и от влагалището толкова силни като от ануса. Затова е необходимо само да започнеш да тренираш интимните си мускули. След няколко месеца тренировки мускулите ти ще станат силни и стегнати, чувството ще бъде доста сходно.

Собствено желание

Някои мъже имат още една причина – пренасят желанията си върху половинката. Те самите искат да опитат анален секс или простатна стимулация, но социалните или личните задръжки не им го позволяват. Единственият начин да реализират своята потребност в такъв случай е – аналният секс с жена.

Сексуални фантазии

Други мъже чрез аналния секс реализират сексуалната си фантазия за изнасилване. Дори и във всекидневния живот човек да е почти свят, в подсъзнанието му живеят множество секс фантазии, несъвместими със социалните норми. По този начин ги реализират, без да причиняват вреда на никого. Даже напротив!

Естетика

В края на краищата, просто е красиво от мъжка гледна точка. Мисля, че много жени са получавали комплименти за дупето си. Нима си мислиш, че мъжете биха искали да съчетаят секса с нещо грозно или неприятно? Виж само колко много произведения на живописта или скулптурата възпяват този предмет на обожание.

За заблудите

4 заблуди, свързани с аналния секс:

 

** Съществува мнение, че можеш да правиш анален секс без презерватив. Това е огромно заблуждение, което може да доведе до много неприятни последствия.

** По време на анален секс не се отделя естествена смазка, което може да предизвика претърквания и микротравми. Чрез тях болестотворните бактерии могат лесно да попаднат в кръвта. Затова ползването на презерватив и лубрикант е задължително условие по време на анален секс.

** Можеш да правиш анален секс също толкова често и без подготовка, както и вагинален секс. Запомни, аналният секс не може да е спонтанен, трябва да се подготвиш за него. Преди акта трябва да отделите време за дълга предигра и отпускане.

** Правенето на вагинален след анален секс: по този начин лесно можеш да пренесеш вредните микроорганизми, които обикновено се намират в червата, във влагалището. А там няма микрофлора, която да се пребори с тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *