Пребитата от ромка учителка: Тя ме скубеше, риташе, удари ме в окото

Учителката по английски Емилия Калоянова, която беше брутално пребита от майка на свой ученик на 6 януари, отхвърли категорично твърденията, че тя не се е погрижила за момченцето и така предизвикала случката. Тя разказа пред bTV как се стигнало до нападението, при което тя получила сериозни наранявания.

Ученикът на Емилия Калоянова пристигнал в клас вир-вода, след като се измокрил в снега. Тя и класната му го преобули със сухи чорапи и гуменки и го сложили до парното да се стопли. Той, обаче, решил, че иска да си ходи вкъщи. Те не го пуснали и тогава той позвънил на майка си.

„Детето се държи на моменти изключително арогантно”, каза Калоянова. Тя била ужасена от поведението на майка му и баба му. „Чудех се откъде у 8-годишно дете такава арогантност, сега си го обясних”, добави тя. Момчето често разваляло дисциплината, стояло в час с вдигнати на чина крака, а когато учителката му пишела забележки в бележника, то само си ги подписвало в междучасието.

По думите на учителката, класната на същия клас била пред инфаркт, защото там имало още 3-4 деца, които се държали по подобен безобразен начин, „благодарение пак на подобни загрижени майки”. Няколко такива майки наговорили неверни неща по неин адрес и, според нея, нямат работа и само стоят до училището и чакат обаждане.

Когато родителката започнала да бие учителката по английски, тя излязла в коридора, „за да не виждат децата побоищата”. Дори момченцето, заради което станала разправията, дърпало жената и й викало: „Мамо, мамо”. В стаята децата се разпищели: „Госпожата!”. По-късно се наложило с тях да работи психолог.

„Тя ме скубеше, риташе, натискаше ме в гърдите, удари ме в окото – изобщо цялостен побой”, разказа Калоянова. Според нея, проблемът е, че трябва да се работи повече с родителите. Но когато преди време имало идея за създаване на училище за родители, никой в Малко Търново не проявил интерес.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *