ШОК! Баща опитал да изнасили 11-г. си син

Поредна семейна драма се опита да разнищи “Съдебен спор”. Разведен мъж поиска да бъдат променени родителските му права, за да се среща по-често със сина си. Майката на детето обаче даде отпор и обвини мъжа в сексуално насилие над 11-годишния им син. Родителят твърди, че това са гнусни инсинуации от бившата му съпруга, която не можела да се примири с факта, че той иска да вижда детето си и търсела повод да го ограничи. Пред камерата майката на момчето заяви, че детето е силно травмирано и не иска да вижда родителя си. “Той се опита да го удуши още докато живеехме заедно. Беше само на три годинки. А за другото сам ми разказа. И изпада в ужас, когато стане дума за баща му”, сподели притеснената жена.

Тя допълни, че момчето има тежко заболяване, което допълнително натоварва психиката му. “Не съм го водила на психолог, защото не искам да го травмирам допълнително”, каза тя и се обърна към бившия си: “Ако не спреш да ни тормозиш, ще го направя на международен въпрос”. 

Бащата Димитър Гинчев настоя, че иска да вземе детето при себе си, защото можел да му предложи по-добри условия на лечение и обучение. Защитата на майката заяви, че няма доказателства – нито от социалните служби, нито от прокуратурата, че майката не се грижи добре за сина си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *