Ванката от „Шоуто на Слави“ с шокираща изповед: Заради гаврите на Дългия останах стар ерген, а той ме върна зад кулисите!

Колоритният реквизитор на „Шоуто на Слави” Иван Атанасов – Ванката, е доста богат мъж. Комикът спестил около 200 000 лв. на срочен влог в банка. Всеки месец Ванката заделял по 1500 лв. от заплатата си и преживявал с остатъка от 1000 лв. 

Преди години Слави го превърна в звезда и в един от гвоздеите на шоуто, а после го разжалва и го върна зад кадър. В миналото Ванката се бе издигнал до един от гвоздеите в предаването на Дългия и често разведряваше обстановката в студиото с лакърдиите си. Навремето реквизиторът се уреди и с апетитна реклама на паста за зъби, като солидният петцифрен хонорар бил внесен до стотинка на сметката му, пише седмичник. 

Пестеливецът се намирал в толкова цветущо финансово състояние, че при желание можел когато си реши да тегли една на Слави и предаването и да си живее само от лихвите по депозитите. Въпреки завидното си финансово положение, Ванката бил нещастен в личния си живот. Реквизиторът, който гони 50-те, хвърлял вината за своята самотност върху шефа си. 

В разговор с шефа си Атанасов директно го обвинил, че му е създал имидж на полуидиот и затова е останал стар ерген. Това отблъсквало евентуалните мераклийки за сърцето му и Ванката не можел да си намери приятелка. Дългия го третирал като прислужник и често го викал по време на ефир да развеселява зрителите, отнасяйки куп подигравки. Едва, когато Ванката започнал да ходи депресиран на работа и Слави забелязал, че е подтиснат, наредил на сценаристите и актьорите да спрат гаврите със стария ерген. Дългия дори му обещал в най-скоро време да го задоми за някоя подходяща мома.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *