Васил Найденов се вози в градския транспорт, хванали го без билет

Тежка депресия налегнала певеца Васил Найденов в зората на прехода. Това сподели самият той пред bTV. По думите на Богдана Карадочева, която е близка негова приятелка, тя го е виждала така само един път, но положението било тежко.

Изпълнителят сам разказа за този момент от живота си. Всичко започнало с реформите в музикалния бранш, когато се оказало, че след десетилетия на сцената той се води без един ден трудов стаж. „Сякаш след всичките тези пътувания и участия ти все едно не си правил нищо”, каза той. Тогава Кеца се затворил в себе си, пуснал брада, имал здравословни проблеми.

„На човек много малко му трябва, за да изпадне в депресия, затова трябва да контролира емоциите си”, каза той.

Неговите приятели и импресариото му Ивайло Манолов му помогнали да излезе от това състояние. Тогава записал и популярната песен „Огън от любов” със Силвия Кацарова и „малко по малко нещата се оправиха”. По думите на Васко, за един артист е много важно да не спира да се занимава с работата си, защото тя може да му помогне много в такива моменти.

Въпреки огромната си популярност у нас, Найденов продължава да живее скромно и да пътува в градския транспорт. Той разказа любопитна случка, в която той и Ивайло се возели в трамвая без билет. Приближила се контрольорката и Ивайло, който по думите на певеца е изключително нагъл и безцеремонен, я побутнал пренебрежително: „Моля ви, отстранете се”. На настояванията на жената за билет той се разкрещял: „Вие не разбрахте ли, че сме по покана на министъра”. „Все едно че имаше коктейл в трамвая”, пошегува се Кеца.

Според него, обаче, фактът, че дългогодишният му партньор е „нагъл и арогантен” е много полезно за работата на Ивайло като импресарио.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *