До 23 януари Венера ще е в Стрелец! Вижте кои зодии имат най-големия шанс да намерят любовта

На 30.12.2015 Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влезе в знака Стрелец и ще остане там до 23.01.2016. Стрелец е най-оптимистичният, авантюристичен и широкоскроен знак от зодиака и Венера много добре разгръща потенциала си в него, пише „Дама“.

Поради тази причина от една страна периодът е много подходящ за изглаждане на отношенията в партньорствата, както в личните, така и в професионалните, понеже ще сме по-склонни да виждаме голямата картина и смисъла на нещата, без да обръщаме прекалено внимание на подробностите и да заливаме другите със забележки и критицизъм.

От друга страна тези близо четири седмици са идеални за срещане на подходяща половинка и набелязването й. За стартиране на отношения е добре да имаме предвид, че само периодът от 30.12. до 05.01. е подходящ, както и дните след 26.01., когато Венера вече ще преминава през знака Козирог, защото от 05.01. до 26.01. Меркурий, планетата на разума и комуникациите е ретроградна, и през този период не е много добре да стартираме връзки, да подписваме договори или да полагаме началото на значими неща, но за сметка на това възможности за романтични преживявания няма да ни липсват. Ще срещаме интересни хора, с които да пофлиртуваме и да се позабавляваме.

Заради свободолюбивостта на знака Стрелец заетите между нас не е зле да имат предвид, че е много вероятно да им се отвори възможност за паралелна връзка. При всички случаи е важно да са много внимателни и да не форсират нещата, понеже съвместното действие на Венера в Стрелец и ретрограден Меркурий може да ги подведе да изоставят здрави и стабилни връзки, заради временни увлечения, които в крайна сметка да се окажат не особено подходящи за тях.

Освен в любовен план, Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно някои от нас да се втурнат да пътуват и да се запознават с различни култури, други ще общуват с чужденци или с хора, които по един или друг начин ще разширят мирогледа им, трети може сериозно да се занимаят с изучаването на нова наука или чужд език.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Стрелец на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен. Те много лесно ще успяват да се ориентират в ситуациите, в които попадат и ще постигат намисленото с лекота и финес. И личните им и професионалните им партньорства се очаква да се развиват и разгръщат по начина, по който искат.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион се очаква да се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *