ТАЗИ ИСТОРИЯ ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧЕ! Родители искаха да се сбогуват с мъртвата си дъщеря, но нещо шокира всички!

Франческа и Лий  са щастливо женени  и родители на две деца: Боби и Бела. Никога не им е минавало през ум, че Бела ще им донеси най-големите кошмари и трагедии.

Отначало всичко изглежда нормално – Бела е малка сладурана на 18 месеца, която е яркото слънчице в семейството. Обаче… по време на семейна почивка малкото момиче се разболява ужасно. Тя дори започва да губи своята косичка, родителите бързо откарват детето в болница. За съжаление лекарите ги шокират с ужасна новина – при сканиране главата на малкото момиченце са открити мозъчни аномалии, които не предвещавали нищо добро.

Състоянието на малкото съкровище се влошавало бързо като дори се наложило да бъде поддържано живо с апаратура. Лекарите не давали никаква надежда на семейството, оказва се, че момиченцето страда от недостиг на ензим, който спомага клетките да растат здрави.

 

Малкото момиченце страда от рядко заболяване, което засяга 1 на 60 000 новородени. Лекарите казали на семейството, че детето им няма да оцелее, защото дишането му се влошава. 

Франческа и Лий направили най-трудния избор в живота си – решили да изключат системите на дъщеря си, защото нямало никаква надежда и не искали да мъчат малката Бела.
 

Приятели и семейството се събират в болницата, за да се сбогуват с малкото съкровище. И тогава идва най-страшният момент.  Те плачат над леглото на Бела и я държат за ръката… за последен път. 

И тук трагедията придобива обрат… малкото момиченце е истински боец. Всеки очакваше нейната смърт, но съдържанието на кислород в кръвта е започнало да се връща към нормалното.  В продължение на няколко седмици момиченцето успява да се възстанови.

Пет месеца по-късно – това е Бела! Тя изглежда много по-щастлива, нейната коса започва да расте отново и тя дори се смее! Лий и съпругата му наричат това малко чудо, защото никой – нито лекарите, нито родителите, нито роднините са очаквали, че Бела ще оцелее.

Сега тя нормално момиче, което обича да язди своето конче. Истинско чудо! С пожелание да е жива и здрава и много да радва своите родители… чудесата съществуват!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *