Занемариха се! Джена се появи без грим и с мазна коса на участие, Емилия качва стремглаво килограми

Преди дни фолк-дивата Джена имаше участие в пловдивска дискотека, където се появи в шокиращ вид. Певицата май е забравила да си вземе поне един бърз душ, тъй като косата ? била мазна. Второто, което се е набивало на очи, е фактът, че Джена е била без грим. Попринцип професионалистите отделят време за грим и прическа, но този път Джена явно е искала да покаже по-свежарска визия. 

Признаваме обаче, че сме приятно изненадани, тъй като Джена си е хубавица и без грим, коментира hotarena.net.  Друго известно име в поп-фолк гилдията – Емилия, продължава да показва бутове и да друса сланини по баровете нощем. От месеци насам тя тотално е изпуснала от контрол теглото и формата си и е наедряла рязко.  

Но още по-учудващо е, че певицата не взима абсолютно никакви мерки. Дори напротив -появява се по участия с прилепнали рокли и се кърши без срам. 

Не знаем кога Емилия ще направи нещо по въпроса, но се надяваме да бъде по-скоро. Наскоро по медиите се пусна новината, че в новия си клип с Борис Дали, певицата е била драстично слаба. Но хората правилно отговориха – добре че са програмите като фотошоп, за да приличат горе-долу на нещо!  

loading...


 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *