Горещи точки, на които жените обичат да бъдат целувани

Всяко място от женското тяло, което може да бъде докосвано с ръце, трябва да бъде галено и целувано. Следващите редове са специално за онези господа, които искат да задоволят максимално своите партньорки целувайки ги на най-горещите точки. Дами, не забравяйте да споделяте на вашите любими как и къде обичате да ви целуват, пише az-jenata.bg.

Устните

Целувката по устните е първата и най-съществена. Ако не знаете как да целувате една жена по устата, бъдете сигурни, че няма да имате възможност да продължите към останалите секси и горещи точки.
Жените харесват френските горещи целувки, в които езикът на партньора им палаво си играе с техния. Леко засмукване, деликатно възбуждащо захапване. Не забравяйте, че за да доставите максимално удоволствие, трябва да бъдете гладко избръснати.

Шията

След жадното целуване на устните преминете към шията. Кожата от двете страни на врата е една от най-чувствителните по тялото. Целувайте бавно, чувствено, с минимално засмукване. Не се страхувайте да галите и играете по кожата и с езика си, без излишно лигавене, разбира се.

Уши

Ушите често са пренебрегвани, но те са едно от най-любимите и чувствени места за целуване на жените. Внимателно смучете ухото на вашата партньорка, започвайки от меката част. Тези целувки могат да бъдат част от вашата любовна игра, но не ги забравяйте и по време на секс. Все пак бъдете внимателни с излишното силно дишане или шумно целуване в ухото.

Гърдите
След гениталиите, гърдите са най-сексуално чувствителната част от тялото на жената. Някои жени дори могат да постигнат оргазъм само от стимулиране на гърдите или зърната, които са най-чувствителната част от гърдите. Имайте предвид, че всяка жена е различна.

Ако една обича по-силно засмукване на зърната, пощипване или захапване, за друга това може да е по-скоро болезнено, но не и възбуждащо. Също така, дни преди месечния цикъл женските гърди стават много по-чувствителни на допир.
Започнете с целувките на гърдите бавно и внимателно, като постепенно започнете да прилагате по-голям натиск. Вашата партньорка ще ви даде сигнал за това как и харесва да я целувате.

Задната част на врата

Гръбначният стълб, в основата на тила е много чувствителна зона, особено на смяна на температурата. Целунете в тази част внимателно партньорката ви, оставяйки леко влажна следа. След това издишайте там. Това ще я накара да изтръпне от възбуда.

Гръб

Гърбът също не бива да бъде пренебрегван. Започнете с целувките от тила, надолу по гръбнака, като не забравяте и да докосвате кожата.

Корем

Докосването с устни или език на областта около пъпчето и малко по-нагоре под гърдите, може да донесе приятен гъдел и възбуда за партньорката ви. Играйте си с коремчето й, докосвайте го, целувайте го, преди да преминете към следващата гореща точка.

Бедра
Следвайки бавния и чувствен ритъм, преминете към хълбоците и вътрешната част на бедрата. Една гореща точка с горещ потенциал за удоволствие. Целувките и смученето стимулират някои от жлезите към гениталиите. Това е чудесна закачка за това, което предстои.

Вагината

Ако сте преминали през всички горещи точки така както трябва, то вагината на партньорката ви ще бъде изключително чувствителна. Започнете с леки и нежни целувки, като постепенно в тази интимна игра включете езика и ръцете си.

loading...Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *