Никол Станкулова обясни защо родителите й купили тест за наркотици

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова изръси пред камерите на „Комбина“,че родителите и купили тест за наркотици. И докато водещите Лора и Галя се чудеха дали да разпитват за случая Никол обясни за какво иде реч, подтиквана от майка си Елена, която също гостуваше в предаването:„Бях си внушила,че някой ми беше сипал нещо в чашата. Бях на заведение и не сама. А аз съм човек, дето не пие големи количества. Не се чувствах добре и ден след усещането отидох при нашите и казах какви са ми опасенията. Купи се този тест веднага.“. Майка на момичето- 

Елена допълни,че тестът не е показал нищо, защо той бил само за традиционни неща като кокаин или трева. А това, което имала в чашата според нея било : „някаква дизайнерска дрога, която нямаше как да се покаже с теста“.

Шеговитата страна на разговора Никол завъртя покрай своята баба, пише БЛИЦ. Оказва се ,че тя е супер технически грамотна. И вече си има таблет и чете всичко, дето излиза в Интернет за внучка и. „Аз и инсталирах Viber, а тя после ми направи курабийки. И като се прибра, ми прати съобщение да си пусна камерата на Скайпа да ме види. Като си пуснах ме смъмри ,че не изглеждам добре. Тя е доста по-добре технически от майка ми“, издаде работата младото момиче. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *