Порасна му работата! Фики движи с охрана, бере страх от Бирмата

Синът на Тони Стораро Фики все още движи с охрана. Младият чалгаджия редовно е придружаван от един едър мъжага, който го следва навсякъде по петите, пише Всеки ден

Изпълнителят си нае първия човек, който да бди над сигурността му още през март миналата година. Тогава, няколко дни след наградите на „Планета“, Преслава и Бирмата се сбиха в столична чалготека, а юмруци отнесе и нейният колега Фики, с когото пияната добричлийка се натискаше на дансинга. Охраната на Георги Станоев – Малката Бирма ступа 20-годишния певец и в чалготеката стана меле, а Стораро-син бе откаран в „Пирогов“.

След изцепките певецът тръгна с двама охранители. Сега младокът е намалил хората си и движи само с един гард, но феновете му се чудят дали още го е страх от шамарите на бившия на Преслава, или просто си придава важност. От обкръжението на Фики издадоха, че по-скоро той се пази от бизнесмена. И с основание – Жоро не е забравил това, че най-актуалната ни певица го смени със сина на Тони, и само чака удобен момент, за да му отмъсти.

Фики Стораро вече официално живее при своята колежка Преслава. Най-оборотният фолк певец се е пренесъл при добричлийката преди няколко седмици и двойката се носи на крилете на любовта.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *