М. Кусимитрева се оправда: Не знам за нередности в гробищния парк на Петрич

При нас няма постъпили от хората сигнали за нередности в района на гробищния парк в Петрич. Преди време имаше два сигнала за счупени надгробни плочи на два гроба. Възстановихме ги за наша сметка,не сме искали нито стотинка от близките на покойниците. Това беше през месец август миналата година. От тогава до сега при нас няма постъпили сигнали за поругаване паметта на починалите. Отговорно заявявам,че няма проблеми в районна на гробищния парк в Петрич, заяви управителката на общинска фирма „Обредна дейност“ в Петрич Мария Кусимитрева по повод оплакванията на хора до struma.bg.

Все още не сме възстановили част от декоративната ограда на гробищния парк от южната част. Тя бе съборена от дърво, което падна от външната страна. Работехме приоритетно вътре в районна на гробищния парк. Полагаме неимоверни грижи, колко и нескромно да е, гробищният парк в Петрич е сред най-добре подържаните не само в региона, но и в страната, каза още Мария Кусимитрева.

Както информирахме, петричани недоволстваха от поругаването паметта на близките им от ромите, които живеят в непосредствена близост до гробищния парк, кулминацията бе разказът на възрастна жена, че е видяла роми да ходят по голяма нужда в гробищата. Другият поставен проблем беше за липсващата декоративна ограда на гробищния парк.                                                                                                                                                 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *