Ето ги видовете изневери

Знаете ли, че всеки изневерява? Да, дори и Вие. Истината е, че всеки един човек изневерява по някакъв начин. Не ни вярвате?
Вижте тогава кои са различните типове изневери:
Две паралелни връзки – ти имаш не просто любовник, но смяташ, че вече си имаш две половинки. Те, разбира се, не знаят една за друга, защото за жалост не живееш в ОАЕ и си нямаш харем.
В такава връзка човек обикновено се разкъсва между двете си връзки. Едната му дава едно, а другата друго. На едната ? липсва едно, а на другата друго. И това е нещо напълно нормално, защото хората са различни и никой не е съвършен. Колкото и да ти е трудно, трябва да си избереш една от двете. В противен случай лъжеш не само тях, но и себе си, защото този двойствен живот няма да ти донесе нищо хубаво.
Озъртане за нещо по-добро – от известно време си имаш сериозно гадже, нещата помежду ви вървят, но въпреки това ти се оглеждаш постоянно в търсене на нещо ново. Понякога ти се случва да си представяш, че си имаш друго гадже, но всичко остава в рамките на твоите фантазии и не си изневерявал на половинката си.
Истината е, че на всеки се е случвало в някакъв етап от живота си да бъде изкушен от друг човек. Ако в последно време това ти се случва все по-често, помисли сериозно дали връзката ти те удовлетворява достатъчно и дали си щастлив, или по-скоро ти се иска да бъдеш такъв.
Емоционално привързване – известно време си поддържал приятелски взаимоотношения с някого, но в един момент нещата са прераснали и се е стигнало до сексуален контакт. Ако решиш и да признаеш чувствата си, то явно приемаш нещата наистина сериозно.
Както вече споменахме поддържането на две паралелни връзки не е никак добра идея, така че избери възможно по-скоро.
Множество изневери – знаеш, че когато си с двама души едновременно, трябва да избереш един от тях. Понеже не можеш да го направиш, предпочитат да изневеряваш на половинката си с различни хора и с никой от тях да не се обвързваш емоционално.
Истината е, че щом не можеш да имаш нормална и полигамна връзка с човека до себе си, по-добре е да си потърсиш някой друг.
Физическо привличане – по една или друга причина се е случило да спиш с някого. Това, което се е случило обаче, не означава нищо за теб.
Най-вероятно до тази ситуация се е стигнало, защото си бил уязвим и си загубил контрол. Няма смисъл да признаваш на гаджето си за случилото се, защото това само ще развали взаимоотношенията ви. По-добре направи всичко възможно повече това да не се случва.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *