Необходими продукти:
500 г праз лук
250 г свинско месо
200 г моркови
50 г китайско зеле
20 г джинджифил
1 чушка
2 с. л. соев сос
1 с. л. олио
6 стръка кориандър
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Смесете настъргания джинджифил, наситнения чесън и чушка, соевия сос. Нарежете месото на филии и го прибавете. Сложете зелето в кипяща вода за 2 минути, отнемете от огъня, оставете да престои още 5 мин. и изцедете. Праза нарежете на кръгчета с морковите, загрейте олио и запържете 5 мин. Прибавете останалите зеленчуци и свинското и пържете още 5 минути. Добавете зелето, задушете и сервирайте, като украсите с кориандър.
loading...