ТОТАЛ ЩЕТА! Прецакаха Галена със 100 000 долара! Вижте причината

Жертва на тотално прецакване е станала фолк певицата Галена. Изпълнителката е претърпяла такива сериозни финансови щети, каквито историята на Пайнер досега не познава. Става въпрос за проваленото турне в САЩ – певицата не получила обещаните й $100 000, заради което пътуването й отишло на кино, пише „Всеки ден“.

Миналото лято Галена обяви гръмко, че през първите две седмици на декември ще е на турне сред големите ни емигрантски общности в Америка. Според графика на хитовата брюнетка тя трябваше да изнесе 10 концерта в Щатите с най-голяма концентрация на българи.

Билетите бяха пуснати в продажба, голяма част от тях се изкупиха, певицата и екипът й репетираха усърдно, очаквайки старта на тура, който се плануваше да е далеч по-различен от всички останали турнета досега на фолк певици.

Не е тайна, че в Америка родните изпълнители пеят по ресторанти и пицарии. Заради хитовия си заряд обаче Галена отказала да се изявява в заведения за хранене и концертите й бяха организирани единствено в клубове, зали и хотелски комплекси. Но ядец – котка мина път на звездата и точно седмица преди старта на турнето тя обяви от личната си фейсбук страница, че концертите на този етап се отлагат.

Причината за грандиозния провал на турнето е отказът на спонсора да покрие разходите на звездата и екипа й по време на престоя им в Америка. Първоначално фирмата капарирала няколко зали, запазила самолетните билети, но в последния момент обявила пред Галена и мениджърите й от „Пайнер“, че са неспособни за други плащания.

В такъв случай нито певицата, нито продуцентите й искали да се бъркат за излишни разходи във време на криза, заради което решили да отменят тура.

В момента Галена планува на кои дати може да премести концертите си. Самата тя отрече мълвата, че от американското посолство са я отрязали за виза, напротив. Гърлата от Смядово е получила разрешение за престой в Америка в рамките на 10 години, като има право и на 6 месеца, в които да работи.

„Със сигурност имаше много хора, които ме очакваха и са останали разочаровани, но всяко зло е за добро. Имах идея да направя и нещо с екипи от Америка. Нищо не сме загубили, напротив, очакването ще е доста по-голямо. Ще реализирам концертите скоро, надявам се“, успокоява почитателите си Галена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *