ИЗВЕСТНА БЛАГОЕВГРАДЧАНКА С ЛЮТА КРЪВ ИЗРИТА МЪЖА СИ, вижте кой е злощастният съпруг

Ани Салич изрита мъжа си. Говорителката окончателно се раздели със съпруга си Бранко, пише „Всеки ден“. Популярната двойка е решила да сложи точка на 5-годишната агония, в която живя в опит да спаси връзката си. Новинарката вече искала да я представят с моминското й име Валеова.

Единствено за пред зрителите Ани продължава да е Салич. Тя дължи на тази фамилия, защото с нея стана популярна. Иначе вече от 5 години в гилдията се знае, че с Бранко Салич са семейство само по документи.

Във времето двамата успяваха да скрепят брака си след всеки срив, но не толкова заради събудени чувства, колкото в името на децата си – 9-годишната Хана и 16-годишния Лазар. След всяко събиране обаче идваше поредната агонична раздяла. Докато в края на отминалата година Ани и Бранко решили, че няма смисъл да продължават със заблудата, че биха се обикнали отново. Те преценили, че е най-добре всеки да поеме по свой собствен път.

Съседи на говорителката от Нова разказват, че Бранко се е изнесъл от жилището им през ноември и е взел със себе си предимно дрехи. В момента той се вясвал в апартамента единствено през уикенда, за да вземе Лазар и Хана. Времето си с тях прекарвал в забавления по молове, кина и магазини.

Близки до популярната двойка твърдят, че бракът им се е разпаднал не заради трети човек, а защото очевидно 15-те години, прекарани заедно, са го изчерпали. Ани с драматизъм споделяла в приятелски кръг, че вече не изпитва нищо към партньора си и го приема единствено като баща на децата си. Дори ревността й била чужда, което ясно показвало, че бъдеще помежду им няма.

Последните няколко години от брака им преминали монотонно и скучно. Двойката нито излизала на семейни сбирки, не пътувала в чужбина, а отчуждението им ясно проличало, когато Бранко редовно започнал да спи на канапето пред телевизора в хола вместо до съпругата си в спалнята. И ако досега децата им били малки и заради тях си струвало майка им и баща им да се жертват, то след като наследниците поотрасли, Салич сметнали, че няма нужда от повече компромиси с чувствата.

Същевременно обаче никой от двамата не е подал молба за развод, пише още изданието. Според осведомени, дори и да се разведе официално с Бранко, Ани ще запази фамилията му Салич, с която зрителите я познават. Законът й дава това право.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *