ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ

ОВЕН
Някои ваши финансови притеснения ще бъдат разсеяни от съобщение, което ще получите днес. При част от Овен се очертават успешни контакти или възможност за разговор с шефа за повишаване на заплащането. Днес съществува голям шанс за положителна промяна в службата, а за безработните – нова работа.

ТЕЛЕЦ
Колебанията и безпокойството оказват негативно влияние върху много представители на Телец, но днес е много важно да се отърсите от него, за да постигнете професионална и социална стабилизация. Сряда е ден за трансформация, може да стъпите на нов път или да сложите началото на ново направление в развитието си.

БЛИЗНАЦИ
В сряда Близнаците са под огромно вътрешно напрежение, но това не ви пречи да се държите достойно и да реагирате адекватно на проявите около вас. Напрежението е породено от очакване, отнасящо се към жизненоважен за вас проблем, свързан със социалния ви просперитет.

РАК
Днес просто не ви е ден, но не се отчайвайте. Каквито и новини да научите, бъдете достойни докрай. Вашият стоицизъм ще бъде възнаграден. Отбягвайте обществените контакти, поради несъвсем дружелюбното ви отношение към околните може да си навредите.

ЛЪВ
За много от вас сряда е ден, в който осъзнавате, че контролирате положението, но това не означава безогледно движение към целта. Във всичките си контакти, действия и намерения бъдете умерени и съобразителни. Това ще ви утвърди още повече и ще ви направи непоклатими. У дома ви очакват приятни изненади.

ДЕВА
Желанието за промяна е залегнало у мнозина и днес може би е нейният първи ден. Дали тя ще е положителна или отрицателна, зависи от вас – една погрешна стъпка и може да се озовете в обратна посока. Успехът предполага душевен баланс, твърдост и голяма съобразителност. Днес контактите ви са с добра перспектива.

ВЕЗНИ
В сряда интуицията ви действа усилено и трябва да й се подчините. Днес и през следващите няколко дни избягвайте конфликти в службата и не давайте пари назаем, трудно ще си вземете парите обратно. При бизнесмените е възможна конфронтация със съдружници по финансови причини.

СКОРПИОН
Имате добри възможности за осъществяване на намеренията си, късметът е на ваша страна днес. Можете да проведете успешни срещи или отдавна замислен ход във вашия делови живот. Някои имат неразрешен финансов проблем, свързан с работата в момента. Днес имате възможност да разрешите проблемите си.

СТРЕЛЕЦ
Лесно се обиждате и по тази причина „сами си затваряте вратата“, отказвайки се от действия, от които ще имате само полза. Не търсете отмъщение, защото може да последва неприятна и неочаквана развръзка с фатални последици за някои от вас. Налага се да претърпите някои малки неудобства, за да имате шанс занапред. Очаква ви доста работа, която трябва да свършите в срок, за да получите очакваните придобивки.

КОЗИРОГ
„Любимци на съдбата“ може да се нарекат родените под Козирог. Успехите ви съпътстват. Ако не прибързвате и действате последователно, ще балансирате отношенията в службата си, което само ще ви е от полза. Бизнесмените трудно ще постигнат баланс, неизяснени фактори могат да предизвикат сериозни конфронтации. Онези, които са в процес на преговори, да направят консултация с адвокат.

ВОДОЛЕЙ
Психическото натоварване при някои от Водолей е огромно, но вместо да им пречи, то дори ще ги предпази от отделни неприятности. Гаранция за успешна сряда дава вашият старателен подход към задълженията ви, за правилната посока на действията ви разчитайте на интуицията си. Не пренебрегвайте здравето си, в последните дни то е поразклатено и се нуждаете от почивка.

РИБИ
Телефонно обаждане или съобщение ще ви активизира днес. Проблеми от делово естество не ви липсват, но сега имате шанса да ги решите по най-добрия начин. Очаквайте помощ в това отношение от жена, на която напълно може да разчитате. Няма да ви подведе със съвет, който приемете безрезервно. Внимавайте при решаване на административни въпроси. Успехът ще ви съпътства.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *