Повишиха играещ треньор в директор на „Вихрен“

С промени в ръководството и глътка шампанско за успешна футболна пролет стартира зимната си подготовка „Вихрен“ вчера. Преди първото занимание стана ясно, че досегашният играещ помощник-треньор Александър Русков е назначен за спортно-технически директор, а подалият оставка от поста изпълнителен директор Панталей Маникатов влиза в щаба на старшията Стойко Найденов като асистент и в същото време ще изпълнява ролята на мост към старшата възраст, която ще продължи да води в зона „София“.

15 футболисти се включиха в увертюрната тренировка в Сандански, изгледана от неколцина фенове на курортистите. Отсъстваха каращият проби в ОФК „Пирин“ нападател Дани Пехливанов и вратарят Димитър Пангев, който ще бъде тестван в „Септември“ /Сим/. Лисваха още Георги Владимиров, изтъкнал семейни причини за неявяването си, Васил Захариев-Малкия Шилтън, който не успя да се освободи от работа, и Благой Атанасов, комуто по същото време сваляха пластината от ръката, която счупи преди година.

Ст. Найденов обясни, че триото се включва в заниманията днес. Нови имена в зимната селекция не се чакат, с изключение на опитен централен бранител със сериозен стаж в професионалния футбол, чието име ще бъде осветлено при позитивен развой на преговорите. Зелените ще се готвят изцяло при домашни условия, като на този етап са договорени контроли със „Септември“ /23.01./, гоцеделчевския „Пирин“ /27.01./, „Кариана“ /30.01./, „Банско“ /03.02./ и „Беласица“ /06.02./, а се търси съперник за 10 февруари.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *