Какъв е сексът според кръвната група

Крилатият израз „гореща кръв“ има все пак буквален, а не метафоричен смисъл. Така твърдят някои сексолози. Проследявайки 3000 субекта, те стигнали до извода, че сексуалният темперамент зависи от кръвната група на всеки отделен човек, пише Elle.
Така например притежателите на кръвна група 0 се оказват най-страстните и неуморни любовници. Те обичат да поемат инициативата. В сексуално отношение те нямат равни – тази група хора буквално излъчват сексуална енергия, при това са верни партньори.
Хората с кръвна група А също са доста активни в леглото и са верни на половинките си. За разлика от хората с кръвна група 0, те оставят инициативата на другия, но са ненаситни и търсят максималното в секса. Често те предпочитат оралния секс.
Притежателите на кръвна група B са доста креативни в секса. Причината е, че те подхождат към интимния си живот от образователна гледна точка: преди да пристъпят към практиката, те старателно изучават теорията – гледат филми, четат статии, а след това прилагат придобитите знания в секса с партньора си.
Хората с кръвна група AB владеят изкуството на съблазняването без никакви теоритични знания – действат по интуиция. Казано просто, в леглото се чувстват като риба във вода и умеят винаги да доставят наслада на себе си и на партньора си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *