Враца потъна в скръб! Бруталните килъри оставиха Грета сама, вижте снимки от любовта им с Тодор

Убийството на 18-годишния Тодор Йорданов потресе родната му Враца. Кървавото престъпление е най-обсъжданото събитие в северозападния град.

Младежът беше ликвидиран хлъднокръвно от двама братя посред бял ден в центъра на Враца.

Бруталните килъри умъртвиха момчето с боксове само заради скандал при пресичане на пътя. Смъртта на Тодор шокира близките му и цялото общество. Той трябваше след няколко месеца да е абитуриент.

 

 

Приятелите му го описват като много весел човек, който обича спорта. Тодор е бил инструктор по таекуон-до, интересувал се е и от кик бокс. Един от идолите му е бил Кубрат Пулев. Той е бил голям фен на моторите. Дори преди месец е присъствал на мото шоуто в „Арена Армеец“.

Тодор е обичал да слуша музика, като любимите му банди са били рап групата СкандаУ, изпълнителят ALEX P и кралят на хауса Армин Ван Бюрен.

Тошко постоянно е показвал колко много обича приятелката си Грета. Двамата са били страхотна двойка и всички им се възхищавали на любовта.

 

 

 

Приятелите му все още не могат да повярват, че дванадесетокласникът вече не е сред тях.

 

 

 

 

На изродите, които го убиха обаче едва ли им пука, че погубиха невинен човешки живот. Дали те изобщо осъзнават, че се превърнаха в престъпниците, от които България си мислеше, че вече се е спасила.

Часове след престъплението страницата на Тодор във „Фейсбук“ беше залята с тъжни коментари.

Вижте какво пишат приятелите на младежа:

Не е истина… Приятельо, почивай в мир.. Това е нашата държава, това сме ние! Аз нямам думи… силно се надявам виновниците да бъдат наказани, а тези, които са гледали безучастно и са снимали отстрани, е, дано спите по – добре, НИЩОЖЕСТВА, ИЗРОДИ!… Отиде си един наистина страхотен човек..

Братче защо все така? Защо все добрите си отиват,защо живота е несправедлив…. Защо ти? Най-прекрасния човек на света,опората на всички,най-забавния….. НИКОГА НЯМА ДА СИ ЗАБРАВЕН ТИ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕШ В СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ… ОБИЧАМ ТЕ ЗАВИНАГИ БРАТЧЕ МОЕ..!!!!  Тъгата е много и никога,няма да мине….

 

Много съжалявам …. Почивай в мир, Тошко.

Днес прокуратурата ще прецени дали да остави зад решетките братята-изроди Десислав и Иван, които погубиха Тодор.

Двамата трябва да понесат цялата строгост на закона, ако все още има държава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *