Добрата новина: Спасеният с хеликоптер работник от Гоце Делчев живее втори живот

След потока от лоши новини, които ни заливат ежедневно, за убийства и атентати, при нас в „Лев Инс“ дойде добра вест, с която се надяваме да зарадваме мнозина. 54-годишният работник от Гоце Делчев, който бе спасен с хеликоптер на застраховка „Активна грижа“, след тежка трудова злополука в завод за пластмасови изделия, се възстановява успешно и вече е на крака. Али Папучи сам потърси представител на компанията в града, за да изкаже своята благодарност за бързите и професионални действия на въздушните екипи.

„Вие ми дадохте шанс за живот, вие ми дадохте време да бъда с близките си“, заяви развълнуван със сълзи на очи Папучи. Той бе придружаван от сина и съпругата си. 

Работникът живее втори живот, след като в началото на юли щанц преса буквално премаза част от главата и тялото му докато извършвал настройки на машината. Пострадалият е откаран в Спешния център в Гоце Делчев в много тежко състояние, с черепно-мозъчна и гръдна травма. Веднага след инцидента от завода поискаха съдействие от въздушните екипи на застраховка „Активна грижа“ на „Лев Инс“ за спешното преместване на Папучи в болница в София. Буквално за минути бе създадена организация и хеликоптерът, с медицински екип на борда, отлетя за Гоце Делчев, за да вземе Папучи и да го транспортира до „Пирогов“, от където даваха по-големи шансове за оцеляването му. Благодарение на бързите действия на екипите във въздушната линейка и на медиците от Института за спешна помощ, Папучи е жив и здрав и потърси спасителите си, за да им благодари.

Сега спасеният работник се радва на всеки миг с внучето и сина си в родната им къща в гърменското село Хвостяне. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *