Убийците на 18-годишния Тодор остават зад решетките

Прокуратурата във Враца ще удължи мярката за задържане под стража с още 72 часа на двамата братя пребили 18-годишния Тодор Йорданов. Това съобщи окръжният прокурор Десислав Начков. Мярката за задържането на 34-годишния Иван ще се гледа днес в 13.30 часа, а на брат му 36-годишния Десислав Дамянов час по-късно.Начков бе категоричен, че мерките и на двамата ще бъдат удължени с още 72 часа, тъй като в момента изтичат 24-часовите им мерки, съобщава tribali.info.

Двамата братя вчера пребиха 18-годишния Тодор Йорданов, който е дванайсетокласник в Хуманитарен профил – български език, английски език и история, на врачанското СОУ „Васил Кънчов“. Много добър ученик и изявен спортист по таекуондо, който очакваше с нетърпение абитуриентските празници и след това кандидатстването си във висше учебно заведение. 

Трагичната смърт на младия врачанин настъпи след бой, разиграл се вчера по обяд в центъра на Враца. Инцидентът стана пред очите на десетки очевидци близо до Дома на науката и техниката. Младото момче издъхна в спешното отделение на врачанската болница.

Очевидци на случилото се вчера разказват, че двамата братя пресичали пътното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от починалия младеж. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправа и бой между мъжете.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на зверския инцидент и направили записи на разигралата се трагедия. Поръчана е и съдебно-медицинска експертиза на тялото на починалия Тодор Йорданов. Тепърва предстои да се направят и експертизи по случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *