Боян Расате: Мен ме нападнаха

От МВР с сряда съобщиха, че Боян Расате е бил задържан за побой над 57-годишен мъж. По-късно през деня той беше освободен срещу парична гаранция.

„Мен ме нападнаха”, оплака се в предаването „Здравей, България” Боян Расате. „Мъжът излезе от един магазин наблизо и започна да ме заплашва. Той ми каза в прав текст: „Аз теб те предупредих да не минаваш повече по този тротоар”.  Този човек много добре ме познава и би трябвало да знае, че когато някой ме нападне на улицата, аз отвръщам.  Той 10 минути ми обясняваше как не се страхува от мен и щял да ме убие”, разказа Расате и добави:

„10 минути аз се опитвах да изляза от тази ситуация. В един момент този човек ритна моето куче. След това той се опита да ме удари в лицето, но аз се обърнах и той ме удари в ухото. Между първия и втория удар, аз го спрях”.

„Този човек не иска да говори пред медиите, защото един час след инцидента стоеше на тротоара и обсъждаше с други съседи какво се е случило. Ако му е бил счупен глезена, това нямаше как да си случи”, смята Расате, който в сряда беше обвинени за нанасяне на средната телесна повреда. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *