Собственикът на таксиметрова фирма Иван Манов изпищя! Благоевградчанинът не може да повярва какво му се случи

Ударна серия в центъра на Благоевград направиха автоджамбазите. В един ден са разбити 3 автомобила и откраднати документи и вещи на собствениците. Престъпният почерк на автокрадците е един и същи – чупят стъклата на колите, след което ги отварят и отмъкват всичко, което им се струва по-ценно.

Сред потърпевшите е бизнесменът Иван Манов, който е собственик и управител на фирма „Евро такси“. Той оставил лекия си автомобил „Пежо“ на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ и на сутринта го намерил разбит. Апашите счупили стъклото на предната врата и задигнали портмоне с малка сума пари, но с най-важните документи за самоличност – лична карта, шофьорска книжка. Бизнесменът подал сигнал за престъпното посегателство в полицията.

Лек автомобил „Пежо“ е бил разбит на ул. „Мара Бунева“, като преди това крадецът счупил задното стъкло. От колата, собственост на Маргарит Русев, липсва пожарогасител и прахосмукачка. Радиокасетофон и документи са отмъкнати от лек автомобил „Мерцедес“, който бил паркиран в двора на жилищна кооперация на ул. „Тодор Александров“. В колата на Атанас Иванов е проникнато по идентичен начин. По случаите са образувани досъдебни производства за кражба срещу неизвестен извършител. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *