НОВА ВЕРСИЯ! Близък роднина поръчал Антов

Много близък човек от семейното обкръжение е подозиран от МВР за убийството на президента на модна къща “Агресия” Александър Антов, съобщава „168 часа“.

Според работната хипотеза на криминалистите той не е физически убиец, а може би е поръчител на атентата, който предизвика силно обществено напрежение.

Общо две са версиите, свързани с близки и със семейството на убития бизнесмен,

които предстои криминалистите да „изчистят“. Твърде вероятно е през следващата седмица заподозрените роднини да бъдат разпитани на детектор на лъжата в Института по психология на МВР. Тестът на полиграф ще покаже дали тази следа е реална.

Дъщерята Мая отиде в шоуто на Слави и обяви, че иска да знае кой е убиецът, колкото и да я боли. Някои видяха в това намек, че действително поръчителят може да е човек от най-близкото му обкръжение. Младата жена говори през цялото време видимо разстроена, със затворени очи. Целта на появата в БТВ бе да опровергае написаното за баща й в дните след убийството.

В първия момент професионалната кариера и коректният стил на работа на Александър Антов хвърли в смут разследващите, клиентите, колегите и партньорите. 24 часа след покушението започнаха да излизат странни факти окол последните години от живота на бизнесмена.

Оказа се, че за дасе спестят данъци, той или негов близък е продал фиктивно фабриката, магазини, земя и складове на врачански ром бушон.

Година преди да бъде убит, Александър Антов е прехвърлил четири от фирмите си на безработен циганин, на чието име се водят общо 23 дружества.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *