СЛЕД ТЕЖКОТО ОТРАВЯНЕ В ЯКОРУДА! Събудилият се от кома И. Неделчев раздаде курбан за здраве ден след като чества именния си ден

Събудилият се от кома 36-годишен Иван Неделчев от Якоруда, който бе в най-тежко състояние от натровилите се с метилов алкохол мъже, даде курбан за здраве в неделя, а ден преди това събра на празнична трапеза най-близките си хора на имен ден.

„Баща съм на първокласник, Бог помогна на сина ми Янко да расте заедно с моята  помощ, затова в неделя заклах една овца и раздадох на хората от махалата”, каза с вълнение Иван.

„Аз не се срамувам от рода си, ром съм и заедно с жена ми Цветелина почитаме християнските празници, затова чествах и Ивановден, на гости ми бяха Живко, Николай и Младен Биков, заедно с тях лежахме в болницата в Благоевград. Сега никой от нас не близва алкохол, 6 месеца не трябва да пием. За именния ден си позволих и изпих една бира, но с години наред няма да помириша вече алкохол, категорично не и ракия. Не искам да си спомням за онова утро. Бях касапин на прасето у М. Биков и се почерпихме се с фалшивата ракия. Вярвам в Бог и в органите, че ще има справедлив съд за виновника Тайфи”, заключи Иван.

Той отново благодари от сърце за помощта, оказана му от лекарите, и специално на екипа на д-р Димитров в реанимация на благоевградската болница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *