Вижте фолк дивата, станала сексимвол на десетилетието

На пищна церемония, в столичен пиано бар, Емануела грабна приза за сексимвол на десетилетието.

Наградата й бе връчена от победителя в последния сезон на „ВИП Брад“ Джино Бианкалана.

Това не е първата такава награда, която певицата получава за своя сексапил. Преди по-малко от година, звездата на музикална компания „Пайнер“ бе отличена с приза „Най-красива усмивка“, а на почитно място в дома на Емануела са наредени статуетки за „Най-красиво тяло“ и „Най-красива българка“.

Като майка на две деца и социално ангажирана публична личност, Емануела се включи и в благотворителната инициатива на организаторите на събитието, чиято цел бе набиране на средства за 11-те деца, останали без майка от село Вирове.

„Децата са най-прекрасното нещо на този свят. Когато прочетох за съдбата на тези малчугани, които ядат само сухари, се разплаках“ – споделя развълнувано певицата.

„Винаги, когато мога, се включвам в такива инициативи, но повечето от тях остават скрити от хорските очи. Когато искаш да направиш нещо добро го правиш без да шумиш около себе си и парадишраш с това“, казва още тя.

С всички средства, които бяха събрани в края на вечерта, ще бъдат закупени стоки от най-голяма необходимост и ще бъдат занесени на децата и техния баща до няколко дни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *