„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

Новата година стартира с поредно голямо отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за „Проспериращ и устойчив бизнес” на петата официална церемония Forbes Business Awards 2015 в София хотел Балкан. За пета поредна година целта на наградите бе да насърчи предприемаческия дух и добрите бизнес практики, като събра на едно място хората, които създават работни места, завземат нови пазари и променят икономиката на България. За призовете във Forbes Business Awards 2015 се надпреварваха 60 български компании, които подадоха общо 100 кандидатури.

Това е третото специално отличие, което Forbes връчва на известната в цял свят българска козметична компания „Рефан България”, която има над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и предлага иновативните и гъвкави форми на бизнес, които са приложими в цял свят. “Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули. REFAN дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес и е сред малкото български фирми, носителки на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия – Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво.

Освен на „Рефан България” специални награди бяха връчени и на Пощенска банка, на „Сирма Груп Холдинг” и на Национален дворец на културата.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *