„Беласица“ договори контрола срещу седмия в Македония

„Беласица“ среща „Хоризонт“ /Турново/ в контрола на 3 февруари. Отношенията между ръководствата на комитите и седмия в македонския футболен елит са отлични и спарингите между тях се превръщат в традиция. През лятото петричани загубиха с 0:2 в Турново, сега все още не е решено от коя страна на границата ще премерят сили.

На 06.02. „Бела“ играе с „Вихрен“, а арената на двубоя също не е уточнена. Отговорникът за първия отбор Георги Петров изрази задоволство, че резултатите от медицинските изследвания, които приключват с последната петица футболисти в понеделник, са добри, което е знак, че през паузата играчите съвестно са изпълнявали зададените им индивидуални програми.

По такива продължават да се готвят халфът Благовест Таушанов и най-резултатният сред комитите през есента Владимир Кабранов /9 гола/. Двамата получиха тежки травми миналата година, като Таушанов не помириса терен в първия дял на кампанията. Лявото коляно на родения в с. Рупите футболист поддаде още в началните дни на лятната подготовка, последва операция и няколкомесечно възстановяване. Кабранов скъса главния мускул на адуктора в средата на двубоя с „Пирин“ /ГД/. Това бе и последният мач, който петричани спечелиха през есента, а след загубата на лидера си в нападение се сринаха окончателно, инкасирайки два последователни тежки провала срещу „Миньор“ /Пк/ и „Струмска слава“, преди да напуснат терена в „Царско село“ за служебната загуба от „Септември“ /Сф/. През това време Вл. Кабранов претърпя операция в клиниката на клубния шеф д-р Христо Мазнейков и сега постепенно увеличава беговите натоварвания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *