Майката на убития Тодор: Той нямаше сърдечни проблеми, само аритмия

„Тодор нямаше сърдечни проблеми – категорично заяви почернената майка на убития 18-годишен врачанин в студиото на bTV.  – Той имаше аритмия, която имаме всички, не е пил никакви лекарства, не му е било назначавано никакво лечение“.

„Пълни лъжи са оправданията на братята, че те не са го удряли и дори са му оказвали първа помощ. Тогава откъде се появиха тези 28 удара в тялото на детето ми“, допълни тя и обяви, че повиканата линейка е дошла чак на 40-ата минута от обаждането. „Помогна само един човек, който на два пъти му извади езика, другите около него се чудехме какво да правим“, каза още тя.

„Детето ми беше цялото посинено“, потвърди бащата на Тодор Йорданов, който впоследствие е видял тялото му в моргата.

„Не може убийците му да са под домашен арест, а моето дете да го няма. Сега не може детето ми да даде показания и го изкарват виновен“, изплака болката си майка му.

„Двамата братя не са пресичали, както твърдят някои, а са вървели по платното и той търпеливо ги е изчакал“, съобщи братът на убития ученик. „Брат ми е излязъл със смелост, за да се защити“, добави той.

„Няма да се откажем, ще стигнем докъдето е необходимо, за да влязат убийците в затвора до живот“, закле се майката. „Това е каузата на всички родители, загубили деца“, допълни бащата.

„Едно зло никога не идва само. Точно преди този случай преживяхме и чисто финансови проблеми. След смъртта на Тодор дори от Франция се обадиха хора, които пожелаха да ни помогнат“, каза брат му пред медията.

„Тодор беше възпитан, интелигентен и добър“, обрисува го майка му в заключение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *