Джино с опасност за живота, вижте какво мори победителя от „ВИП брадър“

Джино с опасност за живота. Феновете му се притесняват сериозно за здравето му. Причина за това е, че риалити звездата буквално не излиза от фитнес залата. Победителят от „ВИП брадър“ е твърдо решен да извае аполонско тяло и е готов на всичко, за да постигне целта си.  

От няколко дни насам Бианкалана не спира да залива социалната мрежа с фотоси от залата. Джино споделя кадри от всяка тренировка, като на последния заявява, че за четири седмици вече е свалил корема си, пише ПИК. Освен с усилия във фитнеса, бившият на Джена спазва хранителен режим, съчетан с огромно количество добавки. Това обаче не се понрави на феновете му, които му заявиха, че се притесняват за здравето му. 

„Хапни една пържола, вместо тия боклуци, които натоварват адски черния дроб!“, „Джино, вече малко се притесняваме за здравето ти!“, „Искаш да качиш по-бързо мускулна маса, нали? И аз съм за храната принципно, но както знаем без добавки е тегава работа“. Това са само част от коментарите под снимките на Бианкалана.  

Злите езици шушукат, че победителят от „ВИП брадър“ просто избива комплекси. „След края на шоуто Джино започна да бръмчи много по купони и често се засича с различни здравеняци. Явно това го е накарало да внесе тази промяна в живота си и да се запали толкова по фитнеса“, добавят хора от светските среди.  

loading...


 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *