Как обичат да си почиват различните зодии

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.

ОВЕН 21 март – 20 април

Родените под знака на Овен сякаш са създадени за летни приключения, защото те са непринудени и отворени за всичко ново, жадни за промяна. Често биват отегчени от продължителните връзки, затова е достатъчно мъжът да им предложи нещо ново, за да му обърнат внимание.

Овните не се отличават с постоянство и в ежедневния си живот, така че по време на отпуска се чувстват в свои води и сменят мъжете като носни кърпички. Овните нямат нужда от уроци по флирт. Все пак нека се опитат да не прекаляват с бройката на ухажорите, за да не се превърне отпуската им в сложна за организиране поредица от срещи. Не държат да видят всички забележителности.

Обичат да се впускат с рогата напред в авантюристични и необикновени ситуации, така че мързеливата почивка на плажа едва ли ще им достави необходимата “овенска” доза адреналин. Астролозите препоръчват фото сафари в Африка, скално катерене или круиз по някоя екзотична река. Идеалните дестинации за последните две приключения са Непал и Виетнам, но ако не могат да си ги позволят, един поход в родните “високи сини планини” или “по Дунава” също ще свърши чудесна работа.

ТЕЛЕЦ 21 април – 20 май

Хората от зодия Телец могат да направят какво ли не по време на лятната отпуска, но не и да започнат любовна афера. Според принципните Телци любовта и сексът са двете страни на една и съща монета и ако по време на отпуската е достъпно само първото – тогава няма смисъл да си губят времето. Най-сериозното, на което са способни, е обмяната на реплики с привлекателен непознат и невинен флирт без последвало развитие.

Телците е да не се поддават на уговорките на по-отраканите си приятели и да не изневеряват на принципите си. В противен случай може да се върнат вкъщи с вгорчено настроение и разбито сърце.

Представителите на втората рогата зодия са ясни. Няма море, няма планина – те могат да се чувстват прекрасно навсякъде, стига чревоугодничеството им да остане доволно от местната кухня. Настроението им пък се влияе от Венера, планетата на креативността, чувството за привързаност и красотата. Съобразявайки се с всички тези особености, категорично смятаме, че идеалната почивка за Телеца може да се осъществи единствено в Тоскана.

БЛИЗНАЦИ 21 май – 21 юни

Близнаците имат склонността непрекъснато да променят правилата на играта, без при това да изневеряват на себе си и убежденията си. “Близначката” може да си падне както по привлекателен барман, така и по интелигентен бизнес-аналитик. И най-интересното е, че най-вероятно ще успее да съблазни и двамата.

За Близнаците прелъстяването на мъже е нещо като спорт, който през лятната отпуска ги привлича повече от всякога. Медитацията и релаксацията не са за тази зодия – представителките й предпочитат по време на почивката да усъвършенстват уменията си на флиртаджийки. Ако такова момиче попадне на “недостъпен” мъж, най-вероятно бързо ще се откаже от него, за да намери друг, който веднага ще падне в клопката. Близнаците трябва да следват природата си, но да не забравят за правилата на безопасния секс.

Те се отегчават толкова лесно. Хората трябва да се съобразяват с честите промени в настроенията им, затова най-добре да не тръгват с прекалено голяма компания. И задължително да изберат дестинация, която ще им предложи достатъчно разнообразни дейности, които да ги развличат. Разбира се, остров с възможност за гмуркане, сърфиране и екзотични разходки би бил най-добрият вариант, но и всяка европейска столица, пълна със забележителности за през деня и енергичен нощен живот, също ще може да угоди на всички личности, събрани във тяхното тяло.

РАК 22 юни – 22 юли

Единственото, от което имат нужда, за да се чувстват добре, е половинката им и усещане за уют. Ако наоколо е шумно и се налага да прекарат ваканцията си твърде активно, изобщо няма да се усещат отпочинали след това. Идиличната картина, която звездите показват за тях, се състои от голямо спокойствие и малка вила на брега на някое живописно езеро. Водата носи душевен мир на вашата водна зодия.

Представителите на зодия Рак са нежни, романтични и много чувствителни, затова шансът да се приберат от почивката с разбито сърце при тях е много голям. Раците не са склонни да споделят леглото си с някого само за да разнообразят сексуалния си живот. Истинската им сексуалност и еротичност се разкриват само пред човека, когото обичат истински.

Раците гледат на другите хора през собствената си призма и очакват от партньорите си също толкова сериозно отношение към новата любовна връзка, колкото сериозно е и тяхното такова. Раците се влюбват за секунди и “до уши”. Още на втория ден, след като са се запознали с новия си кавалер те са сигурни, че: а) той е мъжът на мечтите им; и б) са готови да прекарат остатъка от живота си с него. Подобен подход към любовния живот може да им създаде доста проблеми. Раците често стават лесна плячка за курортните женкари, готови да се възползват от природната им влюбчивост и чувствителност. По-добре е Раците е да не се влюбват по време на отпуската или поне да не си правят никакви планове за бъдещето с евентуалния “мъж на мечтите им”.

ЛЪВ 23 юли – 23 август

Царствените лъвове буквално приковават към себе си вниманието на всички мъже, като някои от “жертвите” им са готови дори да рискуват работното си място, само и само за да ги впечатлят. Представителите на зодия Лъв са силни и уверени в това, че са неотразими. Обикновено са крайно предпазливи и не пилеят чувствата си за първия срещнат. Ако обаче решат, че човекът до тях е Той, единственият и неповторимият – край.

Жената-лъв се хвърля с главата напред в новата любовна връзка и понякога излиза от нея обляна в сълзи. Лъвиците знаят само един начин да обичат – всеотдайно и безусловно, затова разочарованията на любовния фронт им причиняват много трайна болка, понякога за цял живот. Добре е лъвиците е да свалят розовите очила при оглед на новия кавалер, колкото и да е обаятелен той.

“Големите котки” се нуждаят от много хора, сред които да блеснат със силата и гривата си. Астролозите им препоръчват да изразходват свръхенергията си на възможно най-подходящото място.

ДЕВА 24 август – 23 септември

Любимите думи на представителите на тази зодия са “ред” и “организация”. Те предварително са планирали заниманията си за всяка една минута от отпуската си. В понеделник оглеждат забележителностите, във вторник отиват на пазар, в сряда пробват местната кухня, а флиртът за жалост изобщо не присъства в разписанието им. Този подход обаче може и да доведе до добър резултат, тъй като мъжът, готов да се примири с житейските възгледи на Девата и да се бори за любовта й най-вероятно ще е настроен не само решително, но и сериозно към нея.

Освен това Девите изобщо не са за оплакване, защото обикновено в секса са далеч по-малко последователни и педантични. За да бъдат щастливи, трябва да се поотпуснат, да зарежат тъжните и тежки философски размисли и да се наслаждават на случващото се “тук и сега”, дори ако не върви точно по план.

Изключително организирана зодия, която не може просто да сложи бански и кърпа в една чанта и да хване “last minute” полет към неочаквана дестинация. Не обича и да си губи безцелно времето, така че е добре лятната “почивка” да е измислена така, че наученото от нея да има практическо приложение след това. Например: обиколка по домовете на известни писатели в Лондон или пътуване, придружено от някакъв вид курс.

ВЕЗНИ 24 септември – 23 октомври

Родените под знака на Везни обикновено много добре знаят какво правят, затова отрано планират с кого, кога и къде ще почиват. Това не им пречи да се наслаждават на самия процес и да пообиколят навсякъде в курортното селище. Ако обаче тази възможност не им се отдаде, партньорът им мрънка или е голяма жега – Везните ще се съгласят да прекарат времето си на едно място – на плажа или в стаята, с книга в ръка или пред телевизора. Все пак ще полюбопитстват за нощния живот и ще им се прииска да се позабавляват в някой нощен бар.

Както подсказват името и символът на знака, ваканцията трябва да бъде уравновесена. Да имат и спокойствие, и по-шумни забавления. Класическият морски курорт си е напълно достатъчно решение, пък сами могат да изберат дали им понася кичът и музиката по българското черноморие, или предпочитат да разгледат чуждоземни оферти. Когато пристигнат на избраната дестинация, задължително да се осведомят кои са най-интересните места за пазаруване. Везните са от хората, на които шопингът наистина им действа освежаващо и релаксиращо.

СКОРПИОН 24 октомври – 22 ноември

Родените под този знак не жилят с отрова. Напротив, ако се осмелите да се доближите достатъчно до душевността им, ще научите куп интересни места. Скорпионите са много интелигентни и жадуват постоянно да обогатяват културата си, така че подходящото място за тях задължително трябва да е непознато, екзотично, да има история и не всеки да е запознат с нея. Карибските острови, особено Куба, са чудесна идея – пожелаваме ви да имате и възможност да я осъществите!

Ако в ежедневието си представителите на зодия Скорпион са свикнали да са заобиколени от обожатели, то по време на отпуската това може да се промени. Скорпионите може да се сблъскат с два проблема – това, че обаянието им не може да прескочи езиковата бариера и че почти никой от мъжете наоколо не е склонен да води високоинтелектуални разговори по време на годишната си отпуска. Тези проблеми обаче могат лесно да се решат – Скорпионите просто трябва да забравят за думите! Еротичното им излъчване е достатъчно силно и без думи. Тази си еротика могат да пръскат където си поискат, дори и на яхтата, която може би ще поискат да наемат.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември – 21 декември

Представителите на зодия Стрелец през повечето време са в отлично настроение и буквално светят отвътре. Желаещите да се стоплят в лъчите на тази светлина обикновено са много, така че на Стрелците им остава само да направят избора си. Най-често отхвърлят “кандидатурите” на вечно скучаещите туристи. Те дори ще им дадат предложение как да разнообразят почивката си и може да ги поканят с тях на забавления.

Стрелците харесват хората, водещи активен начин на живот, способни да превърнат обикновената почивка на море във вълнуващо приключение.

tе имат нужда от открити пространства и от възможността да изследват местата на своя глава. Истинско приключение биха били дестинациите или в Мачу Пикчу, или в някой полуразрушен комплекс на маите, но тъй като това не е лесно осъществимо, руините на по-близки до нас градове също ще им доставят подходящото удоволствие.

КОЗИРОГ 22 декември – 20 януари

Тръгнало с рогата напред, вироглавото “козле” ще иска да бъде водач на групата в екстремно пътешествие. Оставете го да изпълни желанието си, в противен случай можете да му съсипете цялото прекарване. Козирозите са видимо увлечени по старата история, така че известните чудеса от миналото, като пирамидите в Египет (а и останалите видове пирамиди) ще им бъдат особено интересни. И никакви климатични условия няма да намалят ентусиазма им!

Прагматичните Козирози ще изберат най-подходящата почивка за себе си и семейството си. Те не обичат да пътуват сами, а и нямат против да се грижат за мрънкащо дете или недоволна половинка. Те разграничават ясно голямата любов и леките летни забежки със сексуална насоченост. Може би на някои това им се струва крайно неромантично.

Козирозите обаче рядко се прибират вкъщи с разбити сърца и никога не преживяват тежки любовни разочарования по половин година. От друга страна някои хора буквално се плашат от категоричното излъчване на Козирога и си мислят, че приятелството с него е труднопостижимо. Всъщност не е така и един разговор ще бъде достатъчен.

ВОДОЛЕЙ 21 януари – 19 февруари

Водолеят си е купил най-екстравагантните дрехи и атрибути за плаж! Да бъдат различни и да се открояват в тълпата – това искат Водолеите, както в ежедневния си живот, така и по време на отпуска. Дори на някой да не му хареса поведението им, това не ги вълнува. Те нехаят за мнението на мнозинството и вярват, че ще се намери човек, който да оцени оригиналността и чара им.

Водолеите са “единаци”, обичат да пътуват сами и без компания, да се наслаждават на свободата и независимостта си. Идеален обект за летния им флирт може да стане някой от курортния персонал (няма значение дали е управител или сервитьор) – така любовната авантюра няма да им отнема твърде много време през деня и ще ги ангажира само вечер или сутрин. Все пак е добре Водолеите да си останат каквито са, само че да се постараят да не шокират твърде силно околните с модните си експерименти.

РИБИ 20 февруари – 20 март

Най-вероятно Рибите предварително ще са проучили в интернет всички възможни – прекрасни и евтини варианти за почивка. Имат шанс да прекарат добре, но в повечето случаи остават разочаровани от това, което са резервирали. Представителите на тази зодия обикновено са твърде срамежливи, за да започнат курортна любовна авантюра. Те по-скоро ще потънат в земята от срам, отколкото да направят първата крачка към непознат, колкото и привлекателен да е той.

Ако са свободни, перфектният вариант за тях е да заминат на почивка със свои по-общителни приятели. Сред привлечените от тях други туристи със сигурност ще се намери някой, който ще обърне внимание и на плахата Риба. Удоволствието от флирта за Рибите обаче е краткотрайно – те първо се влюбват, но после започват да се измъчват от мрачни мисли за скорошния край на отпуската и любовната авантюра. /astrodata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *