Общинският съветник и училищен директор В. Смиленов номиниран за мъж на годината

Ексобластният губернатор на Пиринско, настоящ общински съветник в Благоевград и директор на ХI ОУ Валери Смиленов, беше номиниран от ромската общност за мъж на годината.

По традиция всяка година ромите в Благоевград отличават с приз един от съгражданите си за висок принос в обществения живот.

„Нашето отличие е морално, г-н Смиленов е учител по професия, обучава нашите деца повече от 15 години в кварталното училище, през всички изминали години е в контакт с нас”, каза от името на живеещите в района на XI ОУ – Благоевград и до Помощното училище бизнесменът Стефан Методиев, който е организатор на събитието заедно с приятеля си Антон.

Ст. Методиев поясни, че тържеството се организира първия ден след Банго Васил, защото този празник се чества у дома, а на следващия ден местните жители се събират да празнуват заедно. Тази година те избрали за мероприятието заведение на ул. „Свобода“, където вдигнаха тостове за здраве и успехи през Новата 2016 година. С музикални поздрави от сърце присъстващите благодариха за всеотдайността и отговорното отношение на Валери Смиленов и му пожелаха още дълги години да остане все така деен в обществения живот на града.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *